The beach lookBody/shorts: H&M   //   Sunglasses: Asos    //   Flip flops: from Thailand

Als er iets is waar ik dol op ben dan is het wel shoppen en dan voornamelijk kleding kopen voor de zomer. Voordat ik op vakantie ging, kwam ik erachter dat ik niet echt heel veel zomerkleding had. Maar ja, eerlijk is eerlijk.. hoe vaak loop je hier rond in shortjes? Ik kocht dit shortje in de SALE bij de H&M voor maar 5,-. Nu is het nog prachtig weer, maar stiekem vind ik het ook wel erg jammer als straks de herfst begint. Ik ben echt een zomermens en kan echt genieten van het zonnetje en lange zomerse avonden! Gelukkig kunnen we nu nog even van een paar zomerse dagen genieten! Fijn weekend ;-)14 opmerkingen:

 1. Beautiful Darling:)
  Sooo Pretty:) Love
  New: https://openklosetfashion.blogspot.pt/2016/08/kodachi-azeitao-sushi-restaurante.html#more

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Love your outfit and those shorts are too cute.  elogiosamislocuras.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi! En sale is altijd fijn;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dash this is a great outfit, the shorts are such a great shade and looks amazing with the black... xox

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige foto's! Ik vind de body ook echt super mooi. Staat je goed. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi shortje! En wat zie je er mooi bruin uit! xx

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon