City chic!


Ik schaam me bijna als ik dit zeg, maar stiekem heb ik alweer heel erg zin om weer op reis te gaan. Vorige week kwam ik terug uit de Malediven en ik fantaseer nu alweer over een volgende bestemming. It’s for sure: ik heb Wanderlust! Oftewel, een extreem verlangen om de wereld te ontdekken. Dit najaar zou ik heel graag nog een citytrip willen doen. Ik ga regelmatig een dagje shoppen in Köln, maar ik zou het echt gaaf vinden om echt een lang weekend een mooie stad te ontdekken. Stockholm zit bijvoorbeeld al heel erg lang in mijn hoofd. In deze prachtige stad vind je vele zwart-witte outfits en is alles zo minimalistisch mogelijk. Ik heb gehoord dat iedereen er zo hip en fashionable uitziet. Fantastisch toch? Je kunt in Stockholm minimalistische kleding scoren als de beste! Maar wat doe je aan als je in het najaar op citytrip gaat? Toen ik pasgeleden op de website van Esprit keek, werd ik geïnspireerd door alle leuke kleding. Alhoewel ik een hekel heb aan koud weer, vind ik het wel superleuk om al inspiratie op te doen voor het volgende seizoen. Ik ben dol op minimalistische kleding en kan dan ook opslag verliefd worden als ik mooie items zie. Op de website van Esprit kwam ik hele mooie items tegen. Ik heb een look samengesteld met een aantal gave items die ik op de website heb gevonden. Ze staan nu ook op mijn wishlist, yeah! Als ik ga shoppen, wil ik er zo comfortabel mogelijk bijlopen. Deze outfit is dus eigenlijk ook perfect voor een citytrip! Geloof me, je wilt echt niet rondstruinen op torenhoge hakken, dus zijn deze gympen echt ideaal! Mijn favoriete item van deze look is de blauwe vest. Ik draag het niet alleen in de herfst of winter, maar ook als het hartje zomer is! Als het dan ’s avonds wat afkoelt, is het altijd fijn als je een lekker warm vest aan kunt trekken. In de herfst gebruik ik een vest ook vaak als een jasje. En als het wat kouder is, dan draag ik er een dikke sjaal bij! Wat vind jij van deze look met de items uit de webshop van Esprit? Ik ben heel erg benieuwd wat je ervan vindt. En.. als je tips hebt voor een stad waar ik echt heen moet, dan hoor ik het graag! ;-)

29 opmerkingen:

 1. Great post!
  Do you want follow each other?
  http://ivafdiary.blogspot.ba/#_=_

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie dingen. Vooral de sneakers vind ik super leuk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk lookje samen gesteld, ziet er inderdaad ook heerlijk comfy uit! YES!
  Liefs, Carmen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een hele leuke outfit! Ik ga eind dit jaar ook naar Stockholm, lijkt mij z'n leuke stad.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, super gaaf! Naar welk hotel ga je en in welk gedeelte van Stockholm? Ben echt aan het twijfelen!

   xoxo

   Verwijderen
 5. Leuke outfit. Ik vind de schoenen ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. great picks,i love those sunnies they are so beautiful

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nice fashion ideas!
  I`m following ur blog with a great pleasure via Google+

  Please join me - http://sunnyeri.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dash I hope you get to travel as often as possible... sometimes it is good to even take a sort vacation not far from home, there is a great deal to see wherever you are able to visit xox

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er uit als een supermooie outfit. Zelf wil ik graag nog een keer naar Parijs, in Nederland vind ik Alkmaar een hele leuke stad om te shoppen. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, Alkmaar is inderdaad een hele leuke stad! Haarlem vind ik ook echt super leuk.

   xoxo

   Verwijderen
 10. Die schoenen zijn wow. Ik ben nog nooit gaan shoppen in Köln maar wil dit wel. Mijn volgende citytrip is geboekt ;-) maar eerst terug naar Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je moet daar echt een keer heen gaan. Het is zo'n leuke stad!

   Love,
   Dascha

   Verwijderen
 11. Herkenbaar! Ik heb ook al weer zin om te reizen!

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon