Vote for me?!Op zaterdag 31 oktober ging ik met twee andere bloggers een leuke strijd aan. We moesten een outfit samenstellen in het thema 'Nordic Romantic' en ons gecreĆ«erde outfit op een paspop tentoonstellen. Voor deze opdracht ging ik ver buiten mijn comfort zone, want kleuren als roze en rood zul je mij niet snel zien dragen. Toch denk ik wel aan deze twee kleuren als ik aan 'Romantic' denk. En jij? Nu is mijn vraag aan jullie; "Zouden jullie alsjeblieft op mij willen stemmen?" Je helpt mij niet alleen daarbij, maar je maakt ook nog eens kans op €100,- shoptegoed ;-) Stemmen kan HIER! Thanks hihi!

19 opmerkingen:

 1. Wat gaaf! Ik klik door en ga zeker op je stemmen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik stem voor je, ik gun het jou van harte. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat fijn zeg! Ik ga meteen stemmen!
  XO IMKE | Pastellics

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb op je gestemd! De outfit die je had samengesteld vond ik superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super bedankt voor het stemmen allemaal! :-)

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. http://www.keoughelectricco.com/

  So adorable and chic!

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon