Sneak peek

Wat een weertje is het hé? Zo leek het vorige week net alsof het weer lente ging worden, maar nu is het toch wel echt herfstachtig weer! Net probeerde ik outfitfoto's te maken, maar dat was geen makkie met die harde wind ;-) Hoe is jullie weekend? Die van mij was echt super, maar het ging echt veel te snel voorbij. Deze week had ik een drukke week op het werk, dus ik was wel blij toen het uiteindelijk vrijdag was. Mijn weekend luidde ik goed in door met lieve Anouk heerlijk uit eten te gaan. Ik ging voor de steak met frietjes, daar kun je mij echt gelukkig mee maken! Zaterdag ging ik gezellig met mijn moeder naar de stad en daarna ging ik naar mijn schoonouders. Ze hadden gisteren hun nieuwe puppy Rani opgehaald. Wat een schatje! Daarna ging ik gezellig met ze uit eten bij de Griek. Vandaag heb ik een housewarming van vrienden. Lekker druk dus! Wat hebben jullie gedaan? :-)


39 opmerkingen:

 1. Ik zag de puppy geloof ik op je Insta voorbij komen. Soooo cute<3 XO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I saw the picture of the puppy, very cute

  BeantwoordenVerwijderen
 3. you look great , the sunglasses are amazing!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het weer is inderdaad al zo winterachtig ;( Je ziet er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super cute and comfy look. I really love the sweater. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt een drukke week gehad als ik het zo lees. Maar ook geniet momentjes en dat is heel belangrijk. Mooie outfit. Ik ben alvast nieuwsgierig naar je outfit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat was het zeker hihi. Hoe was jouw week? Heb je een fijne week gehad?

   xoxo

   Verwijderen
 7. Leuk weekje, ik zag de puppy op Instagram. Wat een cutie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het weer ook maar verwarrend! Mooie trui X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ahw, wat een gezellig en leuk weekend heb je gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Klinkt al een leuk weekend! Gisteren had ik mijn housewarming, en vandaag werd mijn neefje gedoopt. Super druk weekend dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige foto, je ziet er heel mooi uit! En fijn om te horen dat je zo'n geweldig weekend had! :) Steak met frietjes is ook 1 van mijn toppers! Ik had spijtig genoeg een rotweekend, ik studeer in Parijs en mijn stad is vrijdag zo hard getroffen, heel m'n weekend was er meteen aan... Maar het doet deugd dit positieve bericht te lezen :)
  XO IMKE | Pastellics

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Great post.Thanks for sharing.
  http://www.silvertreedentistry.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. http://www.sobellanursery.com/

  Awesome post!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het was inderdaad behoorlijk hard en waaierig weer! Heb gisteren de hele dag in huis door gebracht :). Je hebt een fijn weekend gehad, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het was zeker een leuk weekend. Heb jij ook een fijn weekend gehad?

   xoxo

   Verwijderen
 15. Wat een leuke sneak peek! Ik vind de trui al ontzettend leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Klinkt als een heel leuk weekend! Die trui vind ik mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Inderdaad herfst aan het worden he :) Ik heb ook al een dikkere pull mogen boven halen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, maar ik ben er nog helemaal niet klaar voor haha!

   xoxo

   Verwijderen
 18. Wat een super mooie sweater! Mag ik vragen waar die van is? :)

  Groetjes,
  Mai Lan

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Very rare genuine goods,

  http://www.eshopviviennewestwood.com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. online shopping since the most satisfactory

  http://www.2016louisvuittonshop.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. You received a good quality plate is also very good value

  http://www.shoeshopsfitflop.com

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Old customers ah, hope to have more good-looking

  http://www.handbagsnewshow.com

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon