UZUMA - healthy juice


Het klinkt misschien gek, maar ik werd super blij toen ik een pakketje kreeg met allemaal heerlijke, verse sapjes van Uzuma. De laatste tijd ben ik erg nieuwsgierig naar het reinigen van je lichaam door middel van een detox-kuut. Collega's van mij hebben het gedaan en ik hoor er allemaal positieve verhalen over. Zeker nu ik twee weken een flinke infectie heb gehad, mogen die giftige stoffen wel eens mijn lichaam uit.. Deze sapjes van Uzuma kwamen dus als geroepen! 

De sapjes van Uzuma zijn heerlijk, je proeft namelijk echt dat het vers is. In het pakket zaten allemaal verschillende sapjes, waardoor je lekker kunt afwisselen. De basis van Uzuma is gezonde groente. Véél groente, in combinatie met fruit. Uzuma voegt verder helemaal niets toe aan haar sappen. Geen geur-, kleur- of smaakstoffen. Helemaal niets... Alleen zó ervaar je de 100% pure kracht van de natuur. Op dit moment biedt Uzuma vier verschillende en unieke green juice programma's aan; deze zijn voor snel en gezond afvallenop gewicht blijven, een fitte en gezonde levensstijl en een detox kuur. Op de website van Uzuma kun je door middel van het berekenen van je BMI kijken welk programma het beste bij je past. Binnenkort begin ik met een detox-kuur. Vinden jullie het leuk om mijn avontuur hierin te volgen? Meer informatie over de programma's, sapjes en prijzen vind je op Uzuma.

45 opmerkingen:

 1. Hier ben ik dus onwijs benieuwd naar. Zou leuk zijn je avontuur te volgen. Xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen! :-) Ik ga even kijken wanneer ik het ga doen!

   xoxo

   Verwijderen
 2. De sapjes zijn echt ontzettend lekker en vers inderdaad. Zelf heb ik het fit programma gevolgd, de detox leek mij persoonlijk iets te heftig. Maar ik ben uiteraard wel heel nieuwsgierig hoe jij de detox kuur gaat ervaren!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja het lijkt mij ook erg heftig, daarom zou ik het echt maximaal 3 dagen willen doen. Anders val ik om denk ik :-P

   xoxo

   Verwijderen
 3. Ik ben hier enorm benieuwd naar! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n detox lijkt mij echt super zwaar! Ik heb thuis zelf een slowjuicer en kan dus altijd genieten van lekkere verse sapjes :) HeerlijK! Ben benieuwd hoe de kuur je gaat bevallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh hier ben ik zo benieuwd naar! Ik juice altijd zelf mijn sapjes, maar dit lijkt me toch ook wel heel lekker. Een detox kuurtje na de carnaval straks kan ik wel gebruiken! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nice review - very helpful!...thx for sharing honey...:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt best goed zulke sapjes! Heb het nog nooit geprobeerd!

  Liefs Nora / 1310bynora.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik vond de sapjes zo tegenvallen dat ik de helft heb weggespoeld!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh echt? Waarom dan? Ik heb wel eens ergere sapjes gehad haha! Groentesapjes zijn sowieso erg wennen qua smaak.

   xoxo

   Verwijderen
 9. Fijne review! Mij vielen ze helaas wel tegen, terwijl ik wel gek ben van dit soort sapjes x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben hier ook wel benieuwd naar! Ik zou het zelf niet zo zien zitten om het echt als detox kuur te doen, maar meer om de sapjes af en toe te drinken als gezonde aanvulling op m'n eten zeg maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. So yummy! ;) And healthy too! Thanks for sharing Dascha!
  ♥♥♥
  Jeanne
  http://fashionmusingsdiary.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er goed uit! Zo een kuur zie ik niet echt zitten maar als een gezonde extra..!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben dol op sapjes, wil dit zeker eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh dit kende ik nog niet, ik ben erg benieuwd! Leuk artikel :)

  Love,
  Didem.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik kende het merk al wel, maar heb er geen ervaring mee. Lijkt me superspul! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb dit al vaker langs zien komen en word nu wel heel benieuwd hihi
  Love, Quinty

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Je hebt me heel benieuwd gemaakt naar de sapjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Toevallig ben ik er zelf ook erg in geïnteresseerd, dus ik zou het zeker leuk vinden om jouw ervaringen te horen! Wil me er namelijk wat meer in gaan verdiepen en het misschien zelf ook proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Great blog ! Beautiful photos :)
  Following
  http://hanaylena.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Nu ben ik best benieuwd haha! Leuke post! X Minale
  http://minaleme.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik ben zo benieuwd naar Uzuma! Denk dat het goede match is.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wauw een detox kuur zou ik echt niet kunnen! Ik ben wel heel erg benieuwd naar hun sapjes en hoe je het gaat vinden :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga geen kuur doen van een week, dat houd ik echt niet vol haha! Ik denk dat 2 dagen nog wel vol te houden valt! :-)

   xoxo

   Verwijderen
 23. Ik ben echt benieuwd naar hoe jou deze sapjes gaan bevallen! Ik had er eerlijk gezegd nog nooit over gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. IK ben erg nieuwsgierig geworden...
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Nice post dear!
  i love sweet things, wonder why i'm not fat. lol
  http://dimplekhadi.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 26. I am a big fan of healthy juices and smoothies :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Dash, I have heard really great things about juicing... I truly hope that it helps you to feel better soon... Have a lovely weekend xox

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik hoor (of eerder: lees) hier nogal wat tegenstrijdig ideeën over, qua smaak dan. Misschien toch eens proberen.. Of niet..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmm wat gek! Ik denk dat het ook er ligt aan je eigen smaak. Ik ben sowieso dol op groentesapjes! :-)

   xoxo

   Verwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon