Happy Valentine's Day!

Gisteren was het Valentijnsdag! Ik hoop dat jullie allemaal een leuke dag hebben gehad. Mijn dag was eigenlijk wel leuk. Om 12u moest ik beginnen met werken, samen met mijn lieve collega's. Ineens kwam er een man naar me toe met een grote bos rode rozen en een chocolade hart. Hij vroeg aan mij: "Ben jij Dascha?". Ik dacht wie is die vent haha? Later bleek dat deze presentjes van mijn vriend waren. Ik vond het echt super lief! In vijf jaar tijd heeft mijn vriend nog nooit zomaar bloemen gekocht, dus ik waardeerde dit echt enorm! 'S avonds heb ik lekker gekookt en hebben we gezellig samen televisie gekeken. Hoe zag jullie Valentijnsdag eruit? Ik ben benieuwd ;-)

39 opmerkingen:

 1. Aaaah wat ontzettend lief van je vriend zeg! Ik heb samen met mijn vriend gegeten en ook tv gekeken :) X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja ik vond het ook echt ontzettend lief! Ahh.. fijn is dat!

   xoxo

   Verwijderen
 2. Ik ben lekker veel chocoladetaart gaan eten met mijn beste vriendin ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lief zeg en Coco ziet er zo lief uit ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een toffe verassing van je vriend zeg! Ik ben al mijn hele leven single, maar kreeg wel een Valentijnsbrief van de Zalandoman ^^

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een brief van de Zalando-man is ook niet verkeerd ;-)

   xoxo

   Verwijderen
 5. Wat lief van jouw vriend en nog leuk dat je dit op werk ontvangt.

  No I don't do Valentines ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vond het ook echt super lief. Heb jij een fijne dag gehad?

   xoxo

   Verwijderen
 6. Aah super lief van de bloemen! Ik heb helemaal niks gedaan :)

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn vriend zit in NL en ik in Finland dus helaas hebben we gisteren niets samen gedaan, maar ik ben de cattery van mijn nieuwe poes bezocht dus dat was leuk. Verder heb ik zelf lekker gegeten en chocolade gekocht :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat lief van je vriendje. Ik kreeg ook een mooi bos bloemen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat lief! Gehe! Hier niets bijzonder. 's Ochtens heb ik de ontbijtmanden rondgedragen, en daarna vooral wat rondgebeld i.v.m. de aanrijding van de auto van vriendlief (de dader is weggereden zonder iets achter te laten!). Vervolgens hebben we een dutje gedaan (we waren beiden doodop!), om daarna bij mijn schoonouders rundstong te gaan eten. Daarna voelde vriendlief zich niet goed, en ben ik in de zetel gekropen om een fijne tv-serie te kijken..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bloemen en chocolade, altijd leuk ^^ Mooi katje trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. How adorable! Such a cutie!
  ♥♥♥
  Jeanne
  http://fashionmusingsdiary.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Aaah, wat een lieve verassing zo van je vriend! Mijn vriend en ik hebben chocolaatjes aan elkaar gegeven, hehe. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Really cool dear. I got a gift too.. Yayyy! happy...
  http://dimplekhadi.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Awe Dash, I am happy to read this, how sweet that your friend gave you beautiful flowers... and Coco... looks adorable as always... I am glad to hear you had a nice Valentines, I hope you are feeling much better xox

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah thank you Launna. I am feeling a lot better, thank you. How are you? Hope that you are okay!

   xoxo

   Verwijderen
 15. Lovely post

  New post in
  Www.miharujulie.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wat enorm lief van je vriend!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Awh dat is echt zo ontzettend lief van hem! Lieve vriend heb je:) xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja! Ik had het totaal niet verwacht, super lief!

   xoxo

   Verwijderen
 18. Ik heb niets speciaals gedaan met valentijnsdag helaas , had ik maar een Valentijn haha;)

  Love, Quinty

  BeantwoordenVerwijderen
 19. AWW wat een schatje!
  Ik hoop dat je een fijne Valentijnsdag hebt gehad!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat heb ik zeker! Heb jij ook een fijne dag gehad ? :-)

   xoxo

   Verwijderen
 20. Such a cute cat!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Marvelous photo <3
  Hope you had a fabulous Valentine's Day :)

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon