New in: Skinny jeans and some stuff

Hello my loves!

Het is zaterdag, dat betekend dat het alweer weekend is! Hebben jullie nog leuke plannen voor het weekend? Of hebben jullie het net zoals mij, het heel erg druk met leren voor de tentamens van aankomende week?

Zoals jullie in mijn vorige post hebben gelezen, ben ik een paar dagen geleden met mijn tante naar Wesel in Duitsland geweest. Het was echt super gezellig. Wesel is een lief, klein en een gezellig stadje. De leukste winkels daar vond ik de H&M, Newyorker en het grote warenhuis. Ik heb hele leuke dingetjes gekocht en gekregen. Namelijk een nieuwe broek, een ketting, veertjes oorbellen en een leuke bontkraag. Nu het buiten een stuk kouder is geworden, is de bontkraag echt ideaal! Hij is lekker zacht en hij houdt mij goed warm. Wat vinden jullie van mijn nieuwe aankoopjes uit Wesel?

Have a great weekend!
En voor degene die moeten leren; Good luck!

xoxo

15 opmerkingen:

 1. wat een leuke items! die ketting is erg gaaf :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I can't wait to see you wearing those things - you'll look amazing! *.*

  http://the-wandering-heart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuke spullen !!
  ik ben helemaal weg van die broek
  xx mylon
  www.hekepekepao.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow!! Love that necklace! I't really cute.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hello there, fellow Filipina! I like your choices, especially the skinny jeans! :)

  xo,
  Daphne of Metamorphosis

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hi dear, cool new items! I love your necklace and the earrings!
  have a nice day;)
  kisses chris

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon