City love: Wesel

Hello sweeties!

Een paar dagen geleden ben ik met mijn tante naar het plaatsje Wesel in Duitsland geweest. Het was eigenlijk een hele spontane actie. Een dag ervoor smste ik mijn tante wat ze de dag erop te doen had. Ze vertelde dat ze vrij was, dus ik was van plan om gezellig bij haar op de koffie te komen drinken. Die ochtend vroeg ze of ook ik wat eerder kon komen. Daarna belde ze en vroeg ze aan mij: "Vind je het misschien gezellig om een dagje naar Duitsland te gaan? We zijn toch lekker vrij!". Ja super! Antwoordde ik. Ik ben echt gek op Duitsland. Regelmatig ga ik naar Köln toe om daar gezellig te winkelen. En een ander nieuw plaatsje opzoeken in Duitsland vond ik natuurlijk ook super leuk!

Na een uurtje rijden kwamen we in Wesel aan. Het was prachtig weer. De zon scheen volop en er was geen wolkje aan de lucht te zien. We gingen gelijk maar op een terrasje zitten en genieten van het lekkere weertje onder genot van een broodje en koffie. Daarna zijn we de stad in geweest. Wesel is een klein plaatsje, maar net iets groter dan Kleve. Dus als je een keer naar Kleve wilt gaan, kun je beter naar Wesel rijden. Dat ligt toch bij elkaar in de buurt! Na lekker gewinkeld te hebben sloten we de dag af met een lekkere maaltijd op een terras!

xoxo9 opmerkingen:

 1. Lucky you! the pictures are beautiful! Kisses


  http://greatstyling.blogspot.com.es/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. thanks! x

  awn, really lovely shots dear! :)
  bisous x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat leuk! ik kende dat stadje nog helemaal niet ;)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. beautiful place! the food looks so amazing. i really want to visit there some day :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Looks like a really beautiful place! You're lucky you get to travel :)

  Found your blog by the way. I hope you can check out mine as well.

  xo,
  Daphne of Metamorphosis

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon