Vacation Thailand

Hello everyone!

Zoals de meeste van jullie weten ben ik nu op vakantie met mijn vriend in Thailand.De afgelopen tijd is er veel gebeurd.. Daardoor hadden we eigenlijk helemaalgeen zin om op vakantie te gaan. We hadden KLM zelfs al gebeld om de vakantiete annuleren. Toen ik dat aan mijn familie vertelde, zeiden ze dat wij gewoon moesten gaan en uiteindelijk zijn we toch maar gegaan.

Op dit moment zitten wij in een koffie cafetje in het grote shopping mall MBK in Bangkok met gratis wifi. Het is hier 5uur later dan in Nederland. MBK is een geweldige shoppingmall met maar liefst 7 verdiepingen. Stiekem heb ik al wat gekocht, namelijk een tas van Jimmy Choo.

We verblijven deze nacht en morgennacht in Bangkok. Dan zijn wij van plan om naar Koh Phi Phi te gaan, dat is een eiland in het zuiden van Thailand. Maar voordat we lekker gaan luieren op het strand, gaan we flink winkelen in Bangkok. Mijn vriend Guido is ook van plan om een pak op maat te laten maken.

We houden jullie op de hoogte,

Sawadeekaaaaaaa x


Geen opmerkingen:

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon