The beach look

Hello everyone<3

Vandaag zitten we al voor de tweede dag op het prachtige eiland Koh Phi Phi. Op dit eiland is de film "the beach" opgenomen. Ik denk dat vele van jullie die film wel kennen.

Het is hier prachtig weer. Alhoewel het hier regenseizoen is, is het tot nu toe alleen maar droog geweest. Het is hier 35 graden. Vandaag was het helaas de hele dag bewolkt. Dus we hebben niet echt kunnen zonnen. Maar ik ben al blij dat ik m'n mini shortjes, bikini, luchtige hempjes en slippers weer aan mag doen;) Vandaag had ik een spijkershortje aan, die gewoon mooi en tijdloos blijven. Verder een wit luchtig bloesje die ik bij de primark in Zaandam heb gekocht, en daaronder mijn babyrose bikini gekocht in Thailand.

We gaan hier op Koh Phi Phi helemaal NIKS doen behalve winkelen, relaxen en genieten van het mooie weer en prachtige omgeving. Vorig jaar hebben we een hele rondreis door Thailand gemaakt, maar daar hebben wij nu geen zin in. We hebben bewust gekozen voor een relax vakantie.

Zoals vandaag zijn we 's ochtends naar het strand geweest en hebben wij de rest van de dag aan het zwembad gelegen. Op dit moment is het 19.25uur en zitten we te eten in een restaurant aan zee.

Xoxo
Top: Forever 21
Short: Store in Kleve
Bikini: Thailand

2 opmerkingen:

  1. heel veel plezier meis, je hebt het echt verdiend! wat ben je al weer bruin geworden zeg haha! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ahh dankjewel! We moeten binnenkort even een nieuwe date plannen! Haha ja? Ik denk dat als ik terug ben echt helemaal zwart ben haha. Hoe is het verder met jou? Xxxx

    BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon