Shopping


Goedemiddag allemaal!

Vanmiddag was ik lekker vrij. Ik heb nu namelijk al “meivakantie”. Helaas moet ik veel werken, dus een echte vakantie wil ik het ook niet noemen. Voor de gene die geen vakantie hebben, don’t be sad.. Jullie hebben een lekker lang weekend tegemoet :D 
Vanmiddag heb ik even lekker geluncht op mijn werk met m’n lieve vriend. Niets gaat boven de club carpaccio van 0318! Ik moest nog een nieuwe zwarte broek kopen dus we zijn daarna langs de Zara geweest. Jeetje.. ze hebben daar weer eens te veel leuke dingen hangen. Ik zocht al een tijdje naar een “gehaakt of gebreide” shirtje. En voilá.. dit shirtje hing bij de ingang. Ik was niet van plan om nog iets anders naast een zwarte broek te kopen. Maar ik kon het shirtje ook niet laten hangen. *OEPS*! De zwarte broek die ik gekocht heb zie je niet op de foto. Maar het is een hele fijne stretch broek, als ik zou willen zou ik in deze broek een split kunnen maken.

(Shirt and pants Zara)

Geen opmerkingen:

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon