Chi straightner

Mijn stijltang heeft nu zijn toppunt wel bereikt. Jaren lang heb ik veel plezier gehad van mijn Remington stijltang. Maar nu hij zijn toppunt heeft bereikt is het tijd voor een nieuwe. Maar welke moet je dan aanschaffen? Ik zag tijdens de reclame op televisie “The Braun straightner” voorbij komen. Ik wierp een blik op de televisie en ging informatie op internet er over zoeken. Deze stijltang beloofd glanzende en zachte stijle wilde manen. De revieuws waren er ook goed over. Totdat ik hem bijna wou kopen schoot mij ineens iets te binnen; “Hé, en Chi dan? Ik had al veel gehoord over Chi en werd toch nieuwschierig. De Chi stijltang is in Amerika uitgeroepen tot de “Tool of the year!”. De chi tools zijn  in Amerika de nummer 1 in “tools” op de Amerikaanse markt. Al 3 jaar wordt de stijltang verkozen als beste in de verkiezing voor “stylist choice award” in gebruik en innovatie. Van alle stijltangen die verkocht worden is 70% een chi stijltang. Deze stijltangen zijn wel behoorlijk prijzig. Ze variëren tussen de 100 en 250 euro. Maar als jij je haar elke dag stijlt, en ze gaan levenslang mee, dan is het het geld wel waard. Na vijf uur op internet hebben rond gekeken heb ik de Chi toch verkozen boven de nieuwe van Braun. Volgende week krijg ik hem binnen en dan vertel ik ook mijn ervaring erover. Ik ben erg benieuwd!
 

Geen opmerkingen:

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon