Shopping Utrecht


Goodmorning lovely ones!

Wat is het toch al een lekker weertje. Ik lig nu met mijn laptopje op het balkon, in het zonnetje om een beetje wakker te worden. Gister heb ik echt een toffe dag gehad. In de ochtend ging ik met een vriendin, Weng yee winkelen in Utrecht. We waren daar rond kwart voor elf en gingen eerst naar de V&D. Wauw al het make-up had 15% korting, en als je een tweede product erbij kocht kreeg je daar nog 50% korting overheen. Ik denk dat wij wel een uur hebben rond gelopen. Van het luchtjes ruiken tot het testen van alle mooie oogschaduwen en lippenstiften. Daarna hebben we gekeken bij New look, een favoriete merk van mij. New look is goedkoop en trendy. Ik ben vooral gek op de schoenen van hun. De schoenen van New look zijn niet duurder dan €40,- en onwijs tof!

Toen gingen wij naar de Zara, wat eigenlijk nooit goed voor mij is omdat ik daar ALTIJD wat leuks zie. Ik heb een heel leuk blauw rokje gekocht met allemaal franjes eraan. Wanneer je loopt beweegt dat gezellig met je mee. En niet te vergeten, mijn geelgroene trendy schoenen, van maar liefst 14 cm hoog!

                                                          Clothes and shoes: Zara


In de avond kwam Anouk langs en hebben we heerlijk langs de rijn gezeten met een wijntje! Daarna hebben wij gezellig een ijsje gegeten bij Martino's ijs. Hmmm.. die bastogne ijs is wel echt super lekker! Kortom, een hele gezellige dag!

Geen opmerkingen:

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon