It's summer

Hello everyone!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat op mijn blog heb gezet. Ik was erg druk met het leren voor mijn toets week, maar het zit er gelukkig bijna op. Dinsdag is de laatste tentamen (herkansing), en daarna heb ik dan eindelijk zomervakantie!:D

Vier weken geleden was ik aan het werk en was met een paar oudere mensen aan het praten. Het regende ineens super hard, en zoals gewoonlijk heeft iedereen als het (te) warm is of als het regent over het weer haha. Nou, wij dus ook. Ik zei tegen de dames; "Let maar op dames, als mijn toets week op 21 mei begint wordt het prachtig weer". En ja hoor, nu in mijn toets week is het prachtig weer. Sinds gister kon ik er pas écht van genieten. Eindelijk weer mijn zomer pumps, die té lang als souvenier in mijn schoenenkast hebben gestaan aan kunnen doen! Wat voelt dat toch heerlijk, het zomerse weer :D

                                                                   
                                                            Top and shoes: Mango
                                                            Jeanslegging: Zara
                                                            Belt: H&M
                                                            Sunglasses: RaybanGeen opmerkingen:

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon