Weekly Glimpse of Dash!

1. Shoot met Jeroen de Beer   //   2. Voorbereiding van mijn wedstrijd @nov'17    //   3. Coffee!
4. Fitgirl pose   //   5. Tijd om een pannenkoekje te bakken!   //   6. Op mijn laatste wedstrijd

Jeetje, morgen is het gewoon alweer maandag. Ik vind dat de weken echt mega snel voorbij gaan. Maar het voordeel daarvan is wel dat we lekker richting de lente/zomer gaan! Ik kan echt niet wachten om in het weekend weer lekker te genieten van het mooie weer en het zonnetje. En jullie? Op Instagram plaats ik voornamelijk sportfoto's van mijn voorbereiding tot een wedstrijd. Volgen jullie mij al op @fitgirldash_ ? Volg me, want ik volg jullie altijd terug! :-)

3 opmerkingen:

  1. Jeetje, morgen is het gewoon alweer maandag. Ik vind dat de weken echt mega snel voorbij gaan. Maar het voordeel daarvan is wel dat we lekker richting de lente/zomer gaan! Ik kan echt niet wachten om in het weekend weer lekker te genieten van het mooie weer en het zonnetje. En jullie? Op Instagram plaats ik voornamelijk sportfoto's van mijn voorbereiding tot een wedstrijd.gold shawls and wraps , shawl wholesale online , prom shawl , embroidered pashmina shawl , pashmina shawls manufacturers , shawl fashion , men's pashmina shawls , best pashmina shawls , buy shawl , pashmina shawl in nepal

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hvis du vurderer en spion app iphone, sørg for at den overholder lovbestemmelser og respekterer brukernes personvern. Prioriter åpenhet og etisk bruk når du overvåker noens aktiviteter.

    BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon