New: New Balance Sneakers


Zoals jullie weten ben ik echt dol op sporten! Ik was nooit echt een sneaker meisje, maar sinds ik zo fanatiek ben met sporten, ben ik er op de een of andere manier steeds meer van gaan houden. Soms ga ik gewoon met sportkleding en al naar de stad. Ik vind het heerlijk om zo'n comfortabele outfit te dragen en de zondag breng ik meestal door ik mijn sportbroek en trui haha! Ik was al een tijdje op zoek naar cool sneakers die ik ook gewoon naar mijn werk kan dragen onder een toffe broek. Maar ja, er zijn zoveel verschillende merken en kleurtjes dat ik nooit echt een keuze kon maken. Ik was een beetje op het internet aan het struinen en daar kwam ik bij De Schoenenfabriek deze gave New Balance sneakers tegen. Ik was gelijk verliefd! Ik kende dit model van New Balance nog helemaal niet en ik vind het echt heel erg gaaf. Stiekem vind ik het ook leuk dat deze sneakers roze zijn. Net iets anders dan alle standaard zwarte of witte schoenen die ik heb. Ze lopen ontzettend lekker en ik heb ze al veel gedragen. Ook vind ik het erg fijn dat de zolen wat hoger zijn. Zo ben ik met mijn 1.58m zonder hakken niet gelijk een minion! ;-) Wat vinden jullie van mijn nieuwe sneakers?


7 opmerkingen:

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon