Sporty wishlist!


Sporten vind ik echt fantastisch! Het is de laatste jaren mijn passie geworden en ik kan zeggen dat ik er stiekem wel een beetje verslaafd aan ben. Vorig jaar besloot ik om mijn doel naar een next level te tillen en deed ik mee aan mijn allereerste bikini fitness wedstrijd. De voorbereiding naar een wedstrijd is best wel zwaar. Je moet namelijk best veel dingen laten. Ik bracht zes avonden in de week (en nu nog steeds) door in de sportschool en daarnaast zat ik op een streng dieet. Maar de ervaring op het podium is onbeschrijfbaar! In april ga ik meedoen aan mijn derde wedstrijd. Ik vind het mega spannend! Ik wil graag in de top vijf staan, want dan mag ik door naar het NK! In december heb ik genoten van heel veel lekker eten, maar nu ben ik weer back on track! Misschien klinkt het raar, maar altijd als ik op zoek ben naar nieuwe motivatie, koop ik nieuwe sportkleding. Dat geeft het altijd weer een boost! Ken je dat gevoel? Ik shop regelmatig bij de Bijenkorf, omdat ze daar ontzettend veel sportkleding hebben van allerlei merken. Dat vind ik heel erg fijn! Ik slaag eigenlijk altijd bij de Bijenkorf! Ik vind persoonlijk dat Niké, Ivy Park en Adidas altijd hele mooie collecties hebben. Als ik sport, draag ik altijd graag een strakke legging, een sport BH en een los vallend shirtje. Nu het wat kouder is, draag ik wel een shirt met lange mouwen of een sporttrui over mijn outfit. Als je helemaal aan het zweten bent, kun je hem zo weer uit doen! ;-) Ik heb een wishlist gemaakt van mijn favoriete sportitems van de Bijenkorf. Wat vinden jullie van mijn wishlist? En wat draag jij het liefst als je gaat sporten?

7 opmerkingen:

 1. Hope you get a few things off your wish list.

  http://www.amysfashionblog.com/blog-home

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Shirts van Adidas zitten echt als gegoten voor sporten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sporten vind ik echt fantastisch! Het is de laatste jaren mijn passie geworden en ik kan zeggen dat ik er stiekem wel een beetje verslaafd aan ben. Vorig jaar besloot ik om mijn doel naar een next level te tillen en deed ik mee aan mijn allereerste bikini fitness wedstrijd. De voorbereiding naar een wedstrijd is best wel zwaar. Je moet namelijk best veel dingen laten. Ik bracht zes avonden in de week (en nu nog steeds) door in de sportschool en daarnaast zat ik op een streng dieet. Maar de ervaring op het podium is onbeschrijfbaar! In april ga ik meedoen aan mijn derde wedstrijd. best ecommerce website design company , best ecommerce development company , ecommerce app development company , ecommerce development company india , ecommerce website development company india , ecommerce website designing company in india , ecommerce web development company india , ecommerce web design company india , ecommerce website development company in chennai Ik vind het mega spannend! Ik wil graag in de top vijf staan, want dan mag ik door naar het NK! In december heb ik genoten van heel veel lekker eten, maar nu ben ik weer back on track! Misschien klinkt het raar, maar altijd als ik op zoek ben naar nieuwe motivatie, koop ik nieuwe sportkleding. Dat geeft het altijd weer een boost! Ken je dat gevoel? Ik shop regelmatig bij de Bijenkorf, omdat ze daar ontzettend veel sportkleding hebben van allerlei merken. Dat vind ik heel erg fijn! Ik slaag eigenlijk altijd bij de Bijenkorf! Ik vind persoonlijk dat Niké, Ivy Park en Adidas altijd hele mooie collecties hebben. Als ik sport, draag ik altijd graag een strakke legging, een sport BH en een los vallend shirtje. Nu het wat kouder is, draag ik wel een shirt met lange mouwen of een sporttrui over mijn outfit. Als je helemaal aan het zweten bent, kun je hem zo weer uit doen! ;-) Ik heb een wishlist gemaakt van mijn favoriete sportitems van de Bijenkorf. Wat vinden jullie van mijn wishlist? En wat draag jij het liefst als je gaat sporten?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sporten vind ik echt fantastisch! Het is de laatste jaren mijn passie geworden en ik kan zeggen dat ik er stiekem wel een beetje verslaafd aan ben. Vorig jaar besloot ik om mijn doel naar een next level te tillen en deed ik mee aan mijn allereerste bikini fitness wedstrijd. De voorbereiding naar een wedstrijd is best wel zwaar. Je moet namelijk best veel dingen laten. Ik bracht zes avonden in de week (en nu nog steeds) door in de sportschool en daarnaast zat ik op een streng dieet. Maar de ervaring op het podium is onbeschrijfbaar! In april ga ik meedoen aan mijn derde wedstrijd. custom tailoring services , stitching unit , best online tailor , sewing factory , sewing of ladies suits , sewing expert , sewing factory near me Ik vind het mega spannend! Ik wil graag in de top vijf staan, want dan mag ik door naar het NK! In december heb ik genoten van heel veel lekker eten, maar nu ben ik weer back on track! Misschien klinkt het raar, maar altijd als ik op zoek ben naar nieuwe motivatie, koop ik nieuwe sportkleding. Dat geeft het altijd weer een boost! Ken je dat gevoel? Ik shop regelmatig bij de Bijenkorf, omdat ze daar ontzettend veel sportkleding hebben van allerlei merken. Dat vind ik heel erg fijn! Ik slaag eigenlijk altijd bij de Bijenkorf! Ik vind persoonlijk dat Niké, Ivy Park en Adidas altijd hele mooie collecties hebben.

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon