Sneak peek

Mijn eerste werkweek bij My Jewellery zit erop! Het was een drukke, maar een onwijs leuke week! Ik heb leuke collega's en ik werd gelijk goed door ze opgenomen in het bedrijf. Het voelt alsof ik er al veel langer werk. Dit vind ik wel echt heel erg fijn. Ik ben super blij dat ik er werk! Van de week heb ik plannen geschreven, social media bijgehouden en meegedacht met events die op de planning staan. Morgen neem ik de Instagram en Snapchat van My Jewellery over om je een kijkje in mijn werkdag te geven! Super spannend!!

11 opmerkingen:

 1. Great to hear you're enjoying your new role.

  www.mydailywear.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. such a cool sneak peek,
  can't wait to see the entire Outfit,
  I already love the Color combination :D

  with love your AMELY ROSE

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk!! Fijn dat je een mooie week hebt gehad. Ik ga MJ in de gaten houden op Insta en Snapchat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat tof dat je daar nu werkt! Zoeken ze niet nog iemand, hihih.
  Gefeliciteerd met je nieuwe baan & looove je nieuwe jasje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal eens voor je navragen hihi! In wat voor richting zoek je iets? :-)

   xoxo

   Verwijderen
 5. Klinkt nu al super gezellig op de werkvloer! Ben nu al benieuwd naar je werkdag!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat je eerste week goed is bevallen! Mooie foto ook :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 7. AL SUPER GEZELLIG OP DE WERKVLOER! BEN NU AL BENIEUWD NAAR JE WERKDAG! dien hoa

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon