Sacha shoes
Jacket: Kenzaa   //   Shirt: Zara    //    Pants: Modemusthves
Shoes: Sacha   //   Bag: Michael Kors

Wah, mijn laatste werkweek voor de vakantie is aangebroken! Nog maar twee dagen werken en dan mag ik heerlijk genieten van mijn vakantie in de Filippijnen! Ik heb er echt ontzettend veel zin in! Best wel bizar dat ik straks gewoon naar een land ga waar het hartje zomer is. Ik kan sowieso niet wachten tot de zomer ook in Nederland aanbreekt, maar helaas duurt dat nog even. Sterker nog; het is  op dit moment hartje winter! Ik was al heel lang op zoek naar goede platte damesschoenen. Schoenen die je naar je werk aan kunt doen en waar je lekker mee kunt lopen als je een hele dag gaat shoppen. Er zat een gat in mijn favoriete platte schoenen en kon er echt moeilijk afscheid van nemen, omdat ze echt onwijs lekker lopen! Toen de zool los kwam, kon ik echt niet meer langer wachten om nieuwe schoenen te bestellen. Toen ik deze Broque veterschoenen zag bij Sacha werd ik opslag verliefd! Wat een beauty's! Deze donkerblauwe brogues zijn van leer en de subtiele glitter maakt het helemaal af! De schoenen hebben een comfortabele plateauhak van 3 cm hoog, waardoor ik niet heel extreem klein lijk als ik platte schoenen draag ;-) Dat vind ik stiekem best wel fijn. Daarnaast zien ze er ook fashionable uit! Mijn vriend moet er alleen nog aan wennen. Die ziet mij het liefst op hakken lopen haha! De schoenen lopen trouwens echt heerlijk! Je kunt er zo een paar uur mee wandelen. Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinst?

22 opmerkingen:

 1. What a cool outfit! I love the pants :-*

  Melanie / www.goldzeitblog.de

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Really cute and comfy shoes :-) I love your outfit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk dat je straks vakantie hebt, geniet ervan! En je schoenen zijn leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne vakantie alvast! kijk al uit naar je vakantiefoto's

  Deze look is echt knap, zo gave schoenen.

  Liefs, Eva
  www.dark-rebel.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. http://guidemesupplements.com/alpha-monster-advanced/ You can intake this herbal cure with any other medication. If possible, try using FitOFat consistently for three or four months. For effective result, follow a healthy lifestyle devoid of smoking and alcohol consumption.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel gaaf! Ik vind jouw broek ook heel mooi. Je ziet er heel mooi uit, gave outfit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. fab pants.

  http://www.amysfashionblog.com/blog-home/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Perfect shoes dear! :) and the whole outfit is nice

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super heel erg leuk! Staat je helemaal leuk in combinatie met die broek!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke broek en de jas hebben wij zeker nodig voor vandaag. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel mooi gecombineerd, de schoenen lijken me erg comfortabel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. The shoes look good with your outfit, the pants are a pretty color. Heels are pretty but not at all comfortable for wearing any length of time xox

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige outfit! Leuke glitterbroek ook!

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon