Yeah! #25!

Wah, gisteren werd ik 25 jaar oud! Ik vind het echt gek dat de tijd zo snel is gegaan! Nu ga ik richting de 30 en dat vind ik stiekem best wel eng haha! Gisteren werd ik echt blij verrast toen ik op mijn werk kwam. Mijn kantoor was versierd met slingers en door het hele gebouw hingen er foto's van mij met teksten zoals: "Gefeliciteerd ouwe tang". Echt hilarisch haha! Gisteravond kreeg ik visite en het was super gezellig! Vandaag ben ik met Anouk wezen lunchen en vanavond wacht er een verrassing. Ik ben heel erg benieuwd hihi! Morgen vier ik ook nog Sinterklaas. Lekker druk! ;-) Hoe is jullie weekend?


29 opmerkingen:

 1. Happy birthday my dear, I wish you everything the best :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Happy Birthday to you; Congratulations.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. It sounds like you had a wonderful birthday Dash... you look very young for 25, don't worry about turning 30... it only gets better with time... you gain lots of wisdom xox

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yeah, it really was a nice day! Haha yes.. you are right Launna!

   xoxo

   Verwijderen
 4. HAPPY BIRTHDAY MY DEAR! Wish you all the best! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd meid! Geniet van je weekend xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Happy Birthday. 25 isn't as scary close as 28 or 29. That's when the first hill will hit you. Still better than 40 or 50

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Happy Birthday! Leuke mensen die boogschutters :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd! ik hoop dat je een super dag hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Happy Belated Birthday. I hope you had a lovely day.

  www.mydailywear.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 10. 25 jaar is nog jong. Gefeliciteerd met je verjaardag. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nog gefeliciteerd Dascha! x http://www.justsavxnnah.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat laat maar nog een fijne verjaardag! En 30 is nog een eindje hoor, nog zeker 5 jaar! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja, daar heb je eigenlijk helemaal gelijk in!

   xoxo

   Verwijderen
 13. pay a every year rate, they get their very own website through which they might sell Amkey merchandise. How appropriate Are The earnings potentialities? Amkey's merchandise, at the same time as beneficial for a healthful existence, may be tough to promote; first off because they are high priced and secondly due to the fact they're fitness based.For more ==== >>>>>> http://www.healthsupreviews.com/neurocyclin/

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon