Glamglow: Super-mudVan Anouk hoorde ik voor het eerst over het merk: Glamglow. Ze was er razend enthousiast over en die enthousiasme was echt aanstekelijk! Ik wilde het merk ook eens proberen en kocht eerst een mini potje van de blauwe lijn voor 15 euro. De hydraterende crème met kokosgeur maakte mijn huid echt heerlijk zacht. Voor mijn verjaardag vroeg ik de Glamglow Super-mud. Je betaald voor een potje van 34g best wel een hoge prijs: 49,95. Maar ik moet je zeggen dat dit het echt waard is!

Het masker bestrijdt de meest voorkomende huidproblemen. Grote poriën, oneffenheden, puistjes, mee-eters , vlekken, een onzuivere huid, irritaties van het scheren en ingegroeide haren. De innovatieve formule bevrijdt de huid van overtollige olie, talg en vuil, terwijl actieve ingrediënten puistjes en acne bestrijden. Allereerst reinig je je gezicht grondig en daarna smeer je de crème op je huid. De modderachtige structuur voelt best wel gek aan. Een paar minuten later merk je dat de crème goed intrekt en het ook harder wordt van structuur. Je voelt je huid trekken, best wel gek! Je laat het maximaal 20 minuten zitten en daarna spoel je het af met lauwwarm water. Ik moet zeggen dat ik het als heerlijk heb ervaren! Nu ik het een paar keer heb gebruikt, heb ik het idee dat mijn poriën wel minder zijn geworden. Heb jij al eens een product gebruikt van Glamglow?

15 opmerkingen:

 1. Deze wil ik ook echt nog zo graag testen! Hoor hier zoveel goeds over!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil dit ook proberen. Ik ken het niet, maar wauw wat klinkt het goed zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I'm so going to have to find this and give it a try. Have a great weekend.

  http://www.amysfashionblog.com/blog-home/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb het nog nooit geprobeerd, maar klinkt zeker goed. Wat een leuke foto ook met je kat erbij ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook al veel goeds gehoord over dit merk! Misschien moet ik het ook eens proberen :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Excellent post (as always)!Thank you very much :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. That mask sounds fun.

  www.mydailywear.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dear Dasha, thanks for such a beautiful pics

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dash I have never tried a product like this... I love mud masks... this one sounds like it works great... what a look it must be, having your face covered in black xox

  BeantwoordenVerwijderen
 10. take into account that you do not benefit muscles at the same time as running out. it's only whilst you relaxation whilst the frame starts to produce extra muscle tissues to reinforce the injured http://guidemesupplements.com/max-test-xtreme-review/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh, super mooie foto's. Die kat <3 En ik ben heel benieuwd naar Glamglow. Heb er al zoveel goeds over gehoord!

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon