Weekly Glimpse of Dash!

1. Dol op zondagen!   //   2. Laatste outfit post   //   3. Selfie
4. Hihi!   //   5. Oh, ik mis deze koffie!   //   6. Fotografiska #Stockholm

Morgen is de week alweer bijna doormidden, yeah! Ik heb nu echt zin in het weekend. Vorige week is de week zo snel gegaan, dat ik niet eens aan weekend kon denken. BAM, het was er ineens. Ik vind het wel altijd fijn om uit te kijken naar leuke dingen met vriendinnen, mijn vriend en familie. Maar dat is vast wel herkenbaar? ;-) Hebben jullie ook zin in het weekend?

19 opmerkingen:

 1. I love that coat.

  www.mydailywear.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I have to work on the weekend. So I don't look forward to them much.

  http://www.amysfashionblog.com/blog-home/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dash I am back... I have missed your updates, I hope you are doing well.. how are the sweet kitties... growing quickly I bet... the weekends fly by but it's good we are half way to it again... I love that free time xox

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's weer. Je ziet er weer prachtig uit en die koffie..daar heb ik nu zin in.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook echt zin in het weekend :) Het word een rustig weekendje, waar ik eens nood aan heb! ^^ x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Girls just wanna have sun! Absoluut. Wat mis ik de zomer met dit koude weer hier. Die koffie ziet er trouwens héérlijk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het altijd fijn om naar het weekend uit te kijken! Je weet dat er dan weer een hoop leuke dingen gaan gebeuren, hoewel ik komend weekend tot nu toe nog niet echt iets gepland heb. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat vind ik ook hihi! Soms is het ook wel eens lekker om helemaal niets gepland te hebben!

   xoxo

   Verwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon