OPI

Oke, op dit moment zit ik in hartje Stockholm. Wow, wat is het koud! Overdag is het maar 3 graden haha! Het is dus erg wennen, maar gelukkig heb ik een hoop dikke truien meegenomen ;-) Stockholm is echt een geweldige stad. Volgende week zal ik er wat meer over vertellen en jullie wat foto's laten zien. Nu het hier zo koud is, doet me dat echt denken aan de winter. Ik dacht vandaag zelfs een sneeuwvlokje te hebben gezien! Ik ben echt een zomertype, maar de koud brengt veel gezelligheid met zich mee. Stiekem heb ik ook best wel veel zin in kerst. Met dit lakje kom je al heeeeeel stiekem in de kerststerren. I love OPI Serving up Sparkle. Het is nog lang geen kerst, maar een wat glitter kan geen kwaad toch? ;-) 15 opmerkingen:

 1. Ziet eruit als een leuk lakje!! Heb je er ook een foto van waar je hem op je nagels hebt? :) X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die heb ik wel, alleen mijn nagels zien er zo lelijk uit :-(

   xoxo

   Verwijderen
 2. Ben benieuwd naar Stockholm, nog nooit geweest! :)
  Liefs, Carmen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Glitter kan inderdaad geen kwaad. Veel plezier nog in Stockholm!

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon