MAC - Fast Play

Het weekend gaat zo snel dat ik helemaal niet het gevoel heb dat het überhaupt weekend is. Ken je dat? Gisteren ging ik gezellig winkelen met een vriendin van mij. Zoals jullie weten was het gisteren National Glamour Day! Als je de Glamour had gekocht, kon je profiteren van 20% korting op geselecteerde winkels. Dit wilde ik natuurlijk niet missen haha! Wie van jullie heeft zich gisteren ook heel erg misdragen tijdens het winkelen? Oké, misdragen is misschien een groot woord, maar stiekem heb ik wel iets meer gekocht dan gehoopt. Ik kwam thuis met een nieuwe broek, shirt, schoenen en een MAC-lipstick. Ik was al een hele tijd op zoek naar een mooie nieuwe kleur. Fast Play is een prachtige nude-tint en geeft jouw lippen een mooie natuurlijke roze kleur. Hij lijkt donkerrode op de foto, maar dat valt echt heel erg mee! 


30 opmerkingen:

 1. This color looks great! I think I´ll try it :-*

  Melanie / www.goldzeitblog.blogspot.de

  BeantwoordenVerwijderen
 2. My fave lipstick brand!

  http://beautyfollower.blogspot.gr/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dit een prachtige kleur. Heb hem zelf ook hihi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja? Ik ben er ook echt dol op! Welke is jouw favoriet?

   xoxo

   Verwijderen
 4. Ik heb zoveel soorten en merken lipsticks maar geen één van MAC, best apart he.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat is inderdaad wel grappig! Hoe komt dat zo? ;-)

   xoxo

   Verwijderen
 5. Gorgeous post dear :)
  Have a nice day :)

  http://itsmetijana.blogspot.rs/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij lijkt fijn geshopt te hebben zeg! Ziet eruit als een mooi lipstick kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie kleur! Zelf ben ik wel niet van deze finish, ik hou meer van matt en satin :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nee ik heb mij helemaal niet misdragen, ik ben gisteren namelijk gaan shoppen voor mijn kinderen. Mooie MAC lipstick! Ik ben benieuwd hoe het je staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. The colour looks really nice.

  www.mydailywear.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie kleur heeft deze lipstick. Prachtige foto heb je er van gemaakt. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeh, ziet eruit als een heel mooi kleurtje! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze ken ik helemaal niet!
  Lijkt me een hele mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oeeh, hij ziet er heel mooi uit!! X

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon