Weekly Glimpse of Dash!

1. Beachhhh!    //   2. Laatste outfit post   //   3. Selfie!

4. Love   //   5. Lieve Snowy!    //    6. Liefde voor koffie!

Morgen is het gewoon alweer woensdag! De week gaat echt zo snel. Ergens ben ik heel erg jaloers op de mensen die nu vrij zijn met het mooie weer! Wie is er de gelukkige? ;-) En wat heb je allemaal gedaan met het warme weer? Geniet er in ieder geval van! De komende dagen blijft het gelukkig ook nog mooi en lekker. Af en toe pak ik heel even 5 minuutjes zon tijdens het werk, zodat ik er ook nog een beetje van kan genieten! :-)

19 opmerkingen:

 1. You look good always!
  http://dimplekhadi.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah echt wat een prachtig katje! die ogen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I don't get a lot of time in the sun

  http://www.amysfashionblog.com/blog-home/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben helaas niet een van de gelukkige die kan genieten van het mooie weer. Mag alle dagen op kantoor werken haha. En dan volgende week begint mijn vakantie en wordt het weer een stuk slechter. Maar vakantie is vakantie dus ik klaag niet! ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk he dit weer ook al moet ik ook werken hoor. Je ziet er weer top uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben het warme weer een beetje beu. In de auto is het snikheet en dan kom je bezweet aan op je werk. Dat is niet zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vandaag helaas niet meer vrij, maar maandag had ik geluk en had ik wel een lekker dagje vrij met deze zon! Aaahh ik ben verliefd op Snowy! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat is dat kleintje toch zo schattig! Af en toe genieten van een zonnestraaltje, daarna weer naar het koele binnen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb tropenrooster - heerlijk! Ik hou van je foto's Dash!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Van wie is die kleine kitty cat? Oh zo lief! Ik hoop dat je morgen meer zon kunt pakken want het is echt lekker zo een Indian Summer.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. very beautiful outfit and nice kitty!
  http://pazzadimoda.blogspot.it/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heerlijk die zon! Helaas veel naar school geweest, maar tussen de lessen door genieten van de zon. Nog even en herfst komt er toch echt aan. Xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hihi ik ben de gelukkige die vrij is met dit weer. Toch vind ik het te warm om een hele dag buiten te zijn. Dus af en toe een beetje is wel lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dash, I hope you were able to enjoy some really nice weather... we have had some decent weather here, it is starting to cool down for the fall... Snowy is beautiful... I hope Snowy and Coco are getting along well xox

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon