CLUSE watchHè, is dat nou Coco? Of is dat een ander katje? Het klopt! We hebben sinds drie weken een nieuwe kitten erbij, namelijk: Snowy. We hebben Coco nu twee jaar en ik wilde er heel lang een poesje erbij. Tijdens mijn vakantie op de Malediven kwam ik Snowy tegen op marktplaats en ik was opslag verliefd! Ik kreeg haar niet meer uit mijn hoofd en heb er het stiekem de hele vakantie over gehad. Toen we terugkwamen, hebben we Snowy dezelfde avond nog opgehaald. Ze is een Ragdoll en is nu 15 weken. Schatje he? Binnenkort zal ik wat meer foto's van haar maken. Ze heeft namelijk hele mooie blauwe ogen ;-) Ik heb er niet alleen een nieuwe kitten, maar ook een nieuwe horloge erbij! Mijn vriend verraste me laatst met dit prachtige horloge van CLUSE. Echt super lief! Het horloge heeft een zilveren band en heeft gouden elementen erin. Ik vind het een mooie combinatie en jij?


18 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig katje, heel lief! En ik vind het horloge ook erg mooi, leuk dat goud en zilver gecombineerd is. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh Snowy is zo cute! En het horloge natuurlijk ook, pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige foto's en wat een mooi horloge! De kitten is echt heel cute! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I hope Coco and Snowy are getting along. I've been thinking of getting a cat but with a dog in the house throws up the question of how they'll react

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie horloge en wat een schattige kitten haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. That cat is so cute! Lovely post dear!Have a great weekend! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow prachtig horloge. Echt mooi hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Such a cute kitten.

  www.mydailywear.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Snowy is beautiful Dash... how is she getting on with Coco?... you have the most adorable kittens/cats ... I can't wait to see more of her and of course Coco xox

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Snowy is so cute! Ik wil ook ontzettend graag een huisdier maar aangezien ik 6 dagen per week werk vind ik dat een beetje zielig haha. Net zoals een lieve kitten staat een cluse horloge ook hoog op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Supermooi! En wat een cutie is Snowy!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Erg mooie horloge! Schattige kitten ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah wat een mooie kitten ! & een prachtig horloge, CLUSE staat hoog op mijn lijst

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hij is ZO mooi, deze zou ik ook met liefde dragen! Ik heb alleen goedkope horloges haha...

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon