The bodysuitBody: H&M    //    Sunglasses: Asos

Oei, ik heb er echt moeite mee om weer te wennen aan mijn werkritme. Afgelopen maandag ben ik weer begonnen met werken en ik heb er echt moeite mee. In mijn vakantie deed ik niets, helemaal niets! Dat was zo heerlijk! Ik had geen dingen op de planning staan en kon doen en laten wat ik wilde. Nu ik elke dag weer om half 7 op moet staan en er een lange dag werken voor de boeg staat, is het toch wel even wennen! ;-) Kennen jullie dat? En hoe zorgen jullie ervoor dat jullie weer wennen aan het normale ritme na de vakantie? Ik ben benieuwd hihi!


30 opmerkingen:

 1. Mooie foto's, die bodysuit staat je erg mooi! Ik heb nog even vakantie, maar daarna krijg ik het wel meteen heel druk. Bij mij scheelt het denk ik echt dat mijn vriend nu alweer aan het werk is; dan heb ik het eigenlijk ook altijd al snel gehad met vakantie hebben, dus ik denk straks wel uit te kijken naar stage en uni.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Kirsty! Waar ben je op vakantie? Of lekker thuis en leuke dingen aan het doen? ;-) Oei, geniet er dan nog maar even van!

   xoxo

   Verwijderen
 2. Mooie foto's zijn het geworden! Ja ik had zelf ook wel weer ff de omschakeling nodig van vakantie naar het werk. Maar mijn vakantie was al vroeg dit jaar, dus verlang nu alweer terug haha :) leuke bodysuit trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow! You look so pretty!!!Have a successful day dear!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This is a nice body suit Dash... I totally understand trying to get back on track after vacation... I had a week and it was tough but 3 weeks makes it harder not to be in vacation mode xox ♡♡♡

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze bodysuit staat je echt heel erg goed. En wat een droomlocatie! Ik denk dat iedereen moeite heeft met het nieuwe ritme als je terug komt van zo'n prachtig eiland <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super mooie foto's, zeg! Is dit een badpak of echt een body? Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die body is echt prachtig! Staat je super. Veel succes nog op je werk. Hopelijk went het snel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, dank je wel! Inmiddels ben ik al wel een beetje gewend ;-)

   xoxo

   Verwijderen
 8. Wauw, staat je zo goed! Echt heel mooi hoor. Hopelijk ben je inmiddels alweer gewend oo je werk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, staat je zo goed! Echt heel mooi hoor. Hopelijk ben je inmiddels alweer gewend oo je werk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Staat je top! Wat zie je er goed uit. Ik ben nog op vakantie en ik geniet nog even ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw dat uitzicht! Wat staat het bodysuit je mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw. Ik had 'm al op instagram voorbij zien komen, staat je zo goed! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Soooo pretty Darling:) Kisses
  New:
  https://openklosetfashion.blogspot.pt/2016/08/paez-2016-summer-collection.html#more

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Vakantie is heerlijk, maar tot nu toe heb ik terug gaan werken nooit erg gevonden en kwam ik altijd snel terug in het ritme. Wat een prachtige bodysuit trouwens, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, dat is wel echt fijn! Ik heb er echt heel veel moeite mee haha!

   xoxo

   Verwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon