Sneak peek

Normaal ben ik blij dat het weekend is, maar als ik eerlijk ben, dan ben ik er nu niet zo blij mee. Na mijn geweldige vakantie moet ik morgen weer aan de slag. Ik zit nog in het vakantieritme en ik denk dat ik er echt moeite mee ga hebben om weer aan het werkritme te wennen. Het is echt onvoorstelbaar hoe snel die drie weken voorbij zijn gegaan. Bizar toch? Ik kijk echt terug op een prachtige vakantie, waar de foto's van de Malediven er echt niet om liegen. Je moet er ooit een keer heen gaan, want het is echt te mooi om in woorden te omschrijven! Deze foto is gemaakt op het strand op onze derde vakantiedag. 10 opmerkingen:

 1. Vacations are much too fast Dash... you look awesome in your bathing suit xox

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Such an amazing body!
  visit my blog
  http://dimplekhadi.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb inderdaad wat foto's voorbij zien komen op je Instagram geloof ik, wat zag het er mooi uit! Je badpak is ook erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vakantieweken gaan altijd veel, veel te snel! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou er wel naartoe willen jaaa! Mooie foto.
  Liefs en succes weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Great swimwear!

  http://moje-kreacje.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow! You look so pretty!!!Have a successful week dear! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nice swimsuit!

  Have fun girl :)

  http://beautyfollower.blogspot.gr/

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon