Wanderlust
Reizen is geweldig. Als ik er alleen al aan denk, krijg ik kriebels in mijn buik. Ik heb een enorme bucketlist. Mijn doel is om 100 landen gezien te hebben in mijn leven. Ik zit nu op de 23 landen, dus ik heb nog even te gaan ;-) Ik ga ook bijna nooit meer dan twee keer naar hetzelfde land, omdat ik zoveel mogelijk wil zien. Reizen maakt mij echt gelukkig! :-) 

Mijn lieve vriendinnetje Anouk weet dat ik dol ben op reizen en tipte mij het boek Wanderlust van Anne de Buck. Kennen jullie het boek? Over twee weken ga ik op vakantie en ik heb gewoon zin om een hoop te lezen! Dit boek is echt op mijn lijf geschreven! Het is een travel style guide voor iedereen die van reizen houdt. Anne de Buck is professioneel travel blogger en wordt bijna iedere week wakker in een andere stad. Als founder van Nederlands grootste urban travel en lifestyleblog Yourlittleblackbook.me reist ze de hele wereld over op zoek naar de leukste hotspots. In Wanderlust komen reizen, lifestyle en food samen. In dit persoonlijke boek geeft Anne een kijkje in haar keuken en leer je hoe jij net als zij overal ter wereld de leukste wijken en adressen kunt vinden. In deze guide vind je honderden travel tips en tricks om de wereld rond te reizen. Zou jij dit boek lezen? Tips van andere boeken over reizen, mode en lifestyle zijn zeer welkom! ;-)

20 opmerkingen:

 1. Oh dit lijkt me echt een geweldig boek! Ik wil ook zo graag weer weg, maar nog even wachten tot September :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow Dash 23 countries... I have no doubt you'll travel to 100 in your lifetime... I too would love to travel like this... I'm in awe of you for following your dreams xox ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nice! Seems like a cool book :)

  - Che

  www.style-che.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. That was nice of her to get your this book.

  http://www.amysfashionblog.com/blog-home/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh wow that's a lot of countries!!! here's to adding more!

  xo, Carla
  www.carlaviolet.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lovely post dear! Have a great weekend! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb al heel wat gereisd en ben toch naar bepaalde landen meerder keren geweest omdat het zo bijzonder is/was. Dit boek ken ik niet maar ziet er aantrekkelijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is zeker een leuk boek! Wat is het favoriete land waar je op vakantie bent geweest? Ik ben benieuwd!

   xoxo

   Verwijderen
 8. This book seems fantastic! Perfect book for a fashion lover.

  http://modaodaradosti.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit lijkt mij een heel gaaf en fijn boek. Ook al ben ik op dit moment niet echt een reiziger, want twee kindjes, maar ik hoop zodra de kiddo's groot zijn ik veel landen ga zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is heel begrijpelijk Nesrin! Maar het is dan ook echt geweldig om twee zulke leuke en lieve kindjes te hebben!

   xoxo

   Verwijderen
 10. Ik zou ook wel willen reizen naar 100 verschillende landen maar ik ben er nu pas in 6 geweest haha. Wij gaan eigenlijk in de zomervakantie altijd naar Frankrijk dus ik weet niet of ik de 100 ga halen haha. Ik zou zo niet eens 100 landen op kunnen noemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeh, klinkt goed! Lijkt me een heel tof boek!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou hem echt gaan lezen hihi! :-) Vooral als je van reizen houd ;-)

   xoxo

   Verwijderen
 12. Supergaaf boek zeg! En wauw, 23 landen is al enorm veel, laat staan 100! Maar wel heel tof :) X

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon