MashUp Argan Treatment Oil

Gisteren ontving ik een super leuk beautypakket, waar een hoop prachtige producten in zaten. Waaronder deze MashUp Argan Treatment Oil. Ik was heel erg benieuwd naar dit product! Mijn haar is best droog en het product belooft dat je haar een stuk zachter wordt. Toen ik een kleine druppel aanbracht in de punten van mijn haar, werd ik aangenaam verrast door de heerlijke geur. Ik vind het altijd fijn als producten lekker ruiken. Jij ook? De MashUp Haircare Argan & Linseed Treatment Oil is een olie die het haar zachter maken en gladheid geeft. De olie zorgt ervoor dat het haar niet gaat pluizen en zijdezacht wordt. Ook verbetert dit product de kleur van het haar. Deze olie is geschikt voor alle haartypes, maar werkt zeer effectief op droog en/of beschadigd haar. Zoals dat van mij ;-) Het product is voor €28,95 verkrijgbaar bij onder andere Johnbeerens.com. Wat is jullie favoriete haarproduct? 

19 opmerkingen:

 1. I've never seen this brand Dash... but I love argon oil for my dry hair... this one sounds really nice xox ♡

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yeah, it is a really good product for fry hair. You should try it!

   xoxo

   Verwijderen
 2. Lijkt me een fijne haar olie! ^^ & Ik hou ervan wanneer producten lekker ruiken! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love argan oil. It does wonders for my hair.

  www.mydailywear.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een fijne olie. Ik heb een soortgelijk product maar dan van het merk Goldwell, die is iets voordeliger

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze klinkt wel heel goed. Ik wissel nog al eens af in de shampoo's en olies.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nice review
  Great post!
  I would really love for you to check out my latest reviewpost featuring Striped Dress
  Keep in touch~
  Kaiyo Aino Blog

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ken dit product nog niet. Ik doe nu vaak een olie van de Body Shop in mijn punten. Heerlijk vind ik dat, net een beetje extra verzorging en lekkere geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt goed! Ik houd van dit soort producten. Ik ken het trouwens niet so thanks for sharing.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik word blij van lekkere geurtjes. Dit ziet er heel mooi uit, lijkt me een fijn product.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Great review sweetheart...thx for sharing!

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon