Anna Nooshin - On life

Oh, nog vier weken en dan heb ik drie weken vakantie! Ik kan echt niet meer wachten tot het vakantie is. Eindelijk kan ik dan even bijkomen en genieten van het niks doen. In mijn vakanties lees ik ook heel veel tijdschriften en boeken, waar ik het in de rest van het jaar niet echt de tijd voor kan vinden. Ik heb nu alvast het boek 'On Life' van Anna Nooshin gekocht. Na de succesvolle bestseller On Top is er nu On Life, waarin Anna Nooshin een geheel nieuwe kant van zichzelf laat zien. In On Life gaat Anna in gesprek met inspirerende mensen die het dichts bij haar staan. Ook geeft ze antwoorden op vragen die haar het meest worden gesteld over fashion, beauty en reizen. Je leert haar nóg beter kennen. Met haar moeder bespreekt ze uitgebreid hun vlucht uit Iran en die impact die dat heeft gehad. Ook komen haar beste vriendinnen en vriend aan het woord en vertellen over hun leven met Anna. Met Anna’s open en eerlijke inzichten laat ze vooral zien dat geen droom te hoog gegrepen is en dat het ontdekken van je eigen stijl niet alleen over mode gaat, maar een manier is om jezelf te vinden. Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek. Heeft een van jullie hem al gelezen? Zijn er ook nog andere boeken die jullie mij aanraden? Want aan een heb ik niet genoeg ;-) 

16 opmerkingen:

 1. Yay to having your vacation soon Dash... I hope it's really relaxing and that you can do whatever you like for those 3 weeks xox ♡

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yeah, I can't wait till my vacation! Do you have any plans dear Launna?

   xoxo

   Verwijderen
  2. I am taking a little vacation for my birthday but more in August when my oldest daughter is coming home for a visit with my grandchildren... plus I'm going zip lining.

   Xox ♡

   Verwijderen
 2. Het aftellen kan beginnen dus ;). Lijkt me een leuk boek om te lezen ook! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me een ontzettend leuk boek! Ik heb haar eerste boek ook en dat was zo mooi geschreven. Deze komt op de vakantielijst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk vooruitzicht heb je. Ik wil dit boek ook lezen alleen heb ik helaas wat slechte recensies gelezen :-( Dus ik wacht nog even. De Alchemist van Paulo Coelho vind ik op dit moment echt TOP.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit boek wil ik sowieso nog lezen! Maar ik heb haar eerste boek ook nog niet gelezen, dus die komt eerst natuurlijk haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me een leuk boek om te lezen ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb het boek onlangs besteld, ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, ik ben ook heel erg benieuwd! Laat mij maar weten hoe het boek is hihi!

   xoxo

   Verwijderen
 8. Het lijkt me wel een leuk boek! Ik heb ook bijna vakante! Over 4 weken zit ik lekker in het warme Frankrijk. Veel beter als dit flut weer in Nederland:)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. You look amazing! Love your dress:

  http://www.chicbagstyle.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Love this look! You look gorgeous!

  http://www.handbagsnewshow.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hope you have a great holiday

  http://www.amysfashionblog.com/blog-home/

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon