Turnaround daytime!

Oh, stiekem ben ik echt van van het merk Clinique. Waarom? De producten van Clinique werken echt heel goed voor mijn huid en ik ben er echt goed over te spreken. Laatst kocht ik de 'Turnaround Daytime Revitalizing Moisturizer (€48,- voor 50ml) Het is een nieuwe product van Clinique en het is een verfrissende, lichtgewicht en olievrije huidverzorging die een mooie glans geeft. Ik vind het fijn dat dit product olievrij is, omdat ik van mezelf best een vette huid heb. Deze moisturizer herstelt de uitstraling en geeft de huid glans en géén glim. Daarbij wordt de natuurlijke teint verbetert dankzij de toevoeging van optische pigmenten, die de huid direct frisser maken en tekenen van vermoeidheid tegengaan. Het geeft mijn huid echt een boost! Welk product gebruik jij 's ochtends voor je gezicht? :-)


15 opmerkingen:

 1. Dit product kende ik nog niet. Ik gebruik de dagcrème van rituals. Dat is ook een fijne crème.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is echt een heel fijn product! Oh, die heb ik ook wel eens geprobeerd! Die is ook erg fijn.

   xoxo

   Verwijderen
 2. Super love product

  http://www.parajumperus.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Perfect pattern

  http://www.2016louisvuittonhandbag.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat het een boost geeft voor je gezicht. Wat ik voor dit merk gebruik ben ik ook altijd blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. On point! This is so nice!

  ** Join Love, Beauty Bloggers on facebook. A place for beauty and fashion bloggers from all over the world to promote their latest posts!


  INSTAGRAM @BEAUTYEDITER
  BEAUTYEDITER.COM

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze klinkt ook wel als iets voor mijn huid! Ik heb het liefst overdag ook geen producten die mijn huid vetter/glimmender maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan is dit product echt heel erg fijn! :-) Ik houd ook niet van producten die mijn huid vetter maakt.

   xoxo

   Verwijderen
 7. Really interesting post...thx for sharing! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dash I should use something regularly... I do love Clinique too... it is a really wonderful product xox

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon