Elvy Crossbody Janis bag - Duifhuizen tassen en koffers
 De zomer komt steeds dichterbij en ik heb er echt ontzettend veel zin in! Ik kan nauwelijks nog wachten! En jij?  Er staat een leuke vakantie en een aantal toffe festivals op de planning. Eind juni ga ik met Anouk naar Nomads festival. Laatst kwam ik erachter dat ik niet echt een fijn tasje heb die ik mee kan nemen naar het festival. Mijn tassen zijn allemaal best wel aan de grote kant en voor een festival is dat niet heel handig. Laatst ontving ik een super leuke e-mail voor een samenwerking. Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een festivaltasje uitzoeken om te reviewen voor mijn blog. Dit kwam echt als geroepen! Toen ik op de website van Duifhuizen tassen en koffers keek, viel mijn oog gelijk op het Elvy festivaltasje. Het heeft een mooi zwart printje en is gemaakt van leer. De Elvy Crossbody Janis is het perfecte festivaltasje! Hij is compact en heeft een fijne gespsluiting. Je kunt je smartphone erin kwijt, wat losgeld, een aantal festivalmuntjes en natuurlijk je favoriete lipstick! Je kunt het overigens ook gebruiken voor een dagje uit of een citytrip. Ideaal toch? Wat vinden jullie van dit tasje? Zelf ben ik er in ieder geval super blij mee! Ik kan echt niet wachten tot Nomads festival volgende maand! Ik ben er helemaal klaar voor! J

32 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige tas. I freakin' love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nomads festival dat klinkt goed, ik zou ook niet kunnen wachten. Ik vind dit een erg leuke tas! Ik hou wel van zoiets.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik heb er ook echt zin in! Ik ben er nog nooit geweest, dus ik ben erg benieuwd! :-)

   xoxo

   Verwijderen
 3. Super leuk tasje, ik ben ook dol op tassen en zo'n kleintje is altijd handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. such a gorgeous bag!!!!!!!!

  http://modaodaradosti.blogspot.hr/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Really lovely look! Love the color

  http://www.2016handbagsumall.com

  BeantwoordenVerwijderen

 6. Love this look! You look gorgeous!

  http://www.mychanelsespadrilles.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit is inderdaad een ideaal festivaltasje! Vind hem heel erg chic met dat printje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gaaf is die hé? :-D Dit tasje is ook nog verkrijgbaar in andere leuke printjes.

   xoxo

   Verwijderen
 8. Wat een prachtig tasje! Zelf draag ik ook graag dit soort tasjes voor naar festivals of met het uitgaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen! :-) Het is inderdaad een super handig tasje!

   xoxo

   Verwijderen
 9. Oh wat een prachtig tasje is dat zeg, wauw!
  XO IMKE | Pastellics

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dash, this is a unique bag... I like it xox

  I too am looking forward to the summer... I can feel the weather is getting warmer... yay

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dank je lieve Gea! Ik ben er ook echt super blij mee.

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. aw, such a cute and perfect bag for this season
  http://diannetho.es

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon