Sneak peek

Het weekend gaat zo super snel, niet normaal haha! Ik wou dat ik net als vorig weekend, vier dagen vrij was. Maar voor je weet is het alweer Pinksteren ;-) Vrijdag heb ik heerlijk gesport en daarna ben ik met Anouk wat wezen drinken. Gisteren heb ik gezellig met mijn moeder geluncht en ben ik 's avonds met mijn vriend naar mijn schoonzus en zwager geweest. Het was super gezellig! Vandaag ga ik lekker luieren en bijkomen! Wat zijn jullie plannen voor vandaag?


18 opmerkingen:

 1. I look forward to the whole outfit. :)
  Have a nice Sunday!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lovely pic dear! Have a great weekend! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zal geweldig zijn als ieder weekend 4 dagen is, tijd te kort. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I am totally going to relax... I need to prepare physically for the long week ahead.. I am glad you had a nice weekend, albeit short Dash... xox

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto! Ik heb vandaag lekker van het mooie weer genoten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk zo een lazy Sunday. Mooie foto weer! Wanneer is het Pinksteren ;-) ik moet het opzoeken haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto. Vandaag gaan wij naar jeugdloop want Djess doet mee

  BeantwoordenVerwijderen
 8. The weekend always zooms by,I need more relax time

  http://sincerelymissj.blogspot.ca/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. soooo lovely pic, sweety!!;)) xoxo <3

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon