Smashbox Photo FinishToen ik stage liep bij Mooi PR, maakte ik voor het eerst kennis met het merk Smashbox. Toen ik later een keer aan een workshop had meegedaan, werd ik alleen maar meer enthousiast over het merk. Ik had al een aantal verschillende producten geprobeerd, maar nog nooit de Photo Finish Foundation Primer. Deze primer is de perfecte basis voor de applicatie van foundation. Je hebt maar een klein beetje nodig om je gezicht in te smeren. De primer is olievrij en bevat vitaminen A&E. Ik moet zeggen dat ik echt enthousiast ben over deze primer. Mijn make-up blijft de hele dag mooi zitten. Ik was ergens bang dat ik puistjes zou krijgen - want mijn huid kan niet heel goed tegen primers - , maar gelukkig was dit niet het geval! De foundation koop je bij de Douglas voor €37,- Ben jij al bekend met deze primer? Zo ja, wat vind jij ervan?

31 opmerkingen:

 1. Enthousiast over het merk dat kan ik me erg goed voorstellen. Het lijkt mij meer dan prima merk dit! Mijn huid kan ook niet tegen primer, zo te lezen lijkt mij dit ook wat voor. 

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, deze primer is echt super fijn! Gebruik jij ook een primer of helemaal niet?

   xoxo

   Verwijderen
 2. Hey Gorgeous:)
  Love this:)
  Thanks For Sharing:)
  I have new post:)
  http://openklosetfashion.blogspot.pt/2016/04/beautiful-eco-hotel-in-evora-ecorkhotel.html
  Thanks :)
  Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This product looks interesting.
  Have a nice weekend. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed ;) Ik heb ook nog een goede primer nodig, dus deze ga ik zeker even onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen! :-) Welke primer gebruik jij nu?

   xoxo

   Verwijderen
 5. I've never used this primer, it sounds like a really great one though... honest review Dash... I hope you are having a great weekend xox

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat je geen pukkels hebt gekregen. Mijn gezicht kan ook niet goed tegen primers, ik onthoud deze!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, echt ideaal! Ik kan niet zo heel goed tegen primers!

   xbox

   Verwijderen
 7. Oh wat klinkt deze primer fijn zeg! die ga ik zeker onthouden!
  XO IMKE | Pastellics

  BeantwoordenVerwijderen
 8. It's amazing.

  http://www.shopburberrymalls.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Good love super love

  http://www.louisvuittonipurse.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. I believe there are many more pleasurable opportunities ahead for individuals that looked at your site.

  oracle training in Bangalore

  BeantwoordenVerwijderen
 11. It’s really a cool and useful piece of information. I’m glad that you shared this useful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Thanks for sharing such an amazing blog. It is really helpful for me and I get my lots of solution with this blog. Thank you for sharing valuable information. Nice post. I enjoyed reading this post…
  Painting Services in Delhi

  BeantwoordenVerwijderen
 13. I get my lots of solution with this blog. Thank you for sharing valuable information. Nice post. I enjoyed reading this post…
  Love Problem Solution in Delhi

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon