My MAC favorites


Yeah, de zaterdag is aangebroken! Whoop whoop! Gisteren begon ik mijn weekend goed door even een uurtje te sporten met mijn trainer. Daarna heb ik gezellig met Anouk drankjes gedronken, want ze is vandaag JARIG! Vandaag ga ik lekker genieten van mijn cheat day hihi! En jullie?

Zoals jullie misschien weten ben ik vorig weekend naar Köln geweest. Ik wil jullie graag mijn nieuwe MAC-producten laten zien die ik toen heb gekocht:

MAC Eyeshadow - Paradisco (€17,50): Oh, wat ben ik verliefd op deze roze-achtige oogschaduw. Ik weet niet wat het is, maar het maakt mijn ogen optisch veel groter. De oogschaduw blijft ook de hele dag zitten en vervaagt absoluut niet. Een echte aanrader dus!

MAC Concealer (€18,00): Als je mij vraagt om mijn favoriete product, dan raad ik echt dit product aan! Ik heb een RODE wijnvlek op mijn gezicht, die echt goed zichtbaar is. Dit product van MAC is het enige product die mijn wijnvlek helemaal kan weghalen. Mensen weten niet eens dat ik dit heb. Ideaal toch?

MAC Lipstick - Velvet Teddy (€19,50): Wie kent het niet? De Velvet Teddy lipstick van MAC? Ik las veel over deze lipstick op verschillende blogs. Ik werd wel heel erg nieuwsgierig en besloot om dit product te kopen. Sindsdien zijn deze lipstick en ik grote matties van elkaar. Het is een mooie warme nude-tint, die een mooie natural look geeft.


20 opmerkingen:

 1. I have yet to try out Mac products.

  http://www.amysfashionblog.com/blog-home/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yeah, you really have to try it! They are so good ;-)

   xoxo

   Verwijderen
 2. Velvet Teddy is inderdaad super mooi! Paint pots zijn ook een favoriet van me :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, mooi is die hé? Ik ben er ook echt verliefd op. Klinkt goed, ik ga eens kijken!

   xoxo

   Verwijderen
 3. I´ve always hearing very good opinions about MAC and I think, that I will buy a lipstick :-*

  Melanie / www.inblushandblack.blogspot.de

  BeantwoordenVerwijderen
 4. i never have it. I know mac but i dont use

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker trainen dat doe je goed. Mooie items van Mac heb je gescoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh velvet teddy wil ik zo graag proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Velvet Teddy heb ik ook, echt een mooie kleur is het! Liefde voor deze lippenstift!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Really interesting post...thx for sharing! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. I love their new collection
  follow me on instagram https://www.instagram.com/marinaloykoblog/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dash, I think I'd love that color of lipstick and I've heard awesome things about Mac products... I had a super relaxing Saturday... I'd love to have a week xoz

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele mooie favorieten. Velvet teddy staat nog hoog op mijn verlang lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke producten heb je gekocht van MAC.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. tnx for post;))) i'll try them;))) xoxo hunny <3 <3 <3

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon