Sneak peek

Oké, om eerlijk te zijn vond ik het wel een beetje eng om deze look online te zetten. Afgelopen vrijdag konden jullie mijn nieuwe bralette bewonderen. Je ziet dat het nu steeds vaker wordt gedragen als een gewoon kledingstuk. In plaats van een normale BH, draag ik hier mijn nieuwe bralette. Ik vind het eerlijk gezegd wel veel lekkerder zitten, maar het voelt ook vreemd. Zou jij een bralette dragen als een zichtbaar kledingstuk?


19 opmerkingen:

 1. Je ziet er super mooi uit! Het lijkt mij ook een stuk fijner zitten dan een gewone bh. Ik moet er ook een aanschaffen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, ja dat vind ik dus ook! Het zit echt heerlijk :-)

   xoxo

   Verwijderen
 2. So beautiful, i love your pictures :) I'm a new follower!


  http://betrendylbeyourself.blogspot.de/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I would Dash when the bra is so pretty... I have a couple of beautiful ones that if they show a little I don't mind because they are not your common bra... this one looks beautiful xox

  BeantwoordenVerwijderen
 4. That top is so cute. I love the print :)

  xo Azu

  www.raven-locks.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eerlijk gezegd ik weet niet of ik het zou durven om te dragen. Mooie outfit is het wel hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond het stiekem ook wel een beetje eng. Maar dank je meis, super lief!

   xoxo

   Verwijderen
 6. Je ziet er prachtig uit meid! Ik vind een bralette ook heerlijk zitten maar heb hem alleen nog maar gedragen tijdens het slapen, vind ze echt heel fijn. In de zomer ga ik hem ook eens een keer dragen als vervanging voor een normale bh.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. You look super cute :) Have a great week! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je ziet er prachtig uit, ik vind het wel mooi om zo stukjes van de bralette te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Niet iedereen zal een bralette kunnen dragen denk ik maar in jouw geval ziet het er schitterend uit! Als alle dames er zoals jij zouden uitzien dan mag iedere vrouw van mij zo een bralette dragen :)

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon