My favorite beauty products

Het leek mij leuk om vandaag mijn favoriete beauty producten met jullie te delen! Het is eigenlijk best wel grappig.. Deze producten gebruik ik eigenlijk nog helemaal niet zo lang. Ben je benieuwd welke dit zijn?

Estée Lauder - Sumptuous Extreme Mascara: Ik heb echt jaren een lievelingsmascara gehad. Deze was van Rimmel, maar op de één of andere dag was deze nergens meer verkrijgbaar. De mascara was uit het assortiment gehaald. Mijn hart brak! Ik heb daarna verschillende mascara's geprobeerd, maar geen een was zo goed als die van Rimmel. Uiteindelijk ging ik naar de Douglas voor wat advies. De verkoopster raadde mij de Sumptuous Extreme van Estée Lauder aan. Ik ben echt verliefd geworden op deze mascara! Je hoeft niet 20x met het borsteltje over je wimpers te gaan, om het gewenste effect te creëren. Je hebt maar een klein beetje nodig! Deze mascara is voor €29,95 bij onder andere de Douglas.

Rituals - Magic Touch Bodycrème: Ja! Rituals! Ik ben een groot fan! Dagelijks smeer ik mijn droge huid in met de Magic Touch, die bestaat uit kersenbloesem en rijstemelk. Te koop voor €6,-.

NYX - Soft Matte Lip Cream: Deze lip cream van NYX is echt mijn favoriet. Hij blijft lang op je zitten en is te koop voor maar €7,50. Geen geld toch? De kleur Istanbul heeft een roze subtiele tint. Ik ben ook heel erg benieuwd naar de kleur Stockholm. Heeft iemand die?

Rimmel - Soft Kohl: Ik kan niet zonder een eyeliner. Als ik dat niet op heb, voelen mijn ogen kaal haha. Herken jij dit? Deze Soft Kohl van Rimmel blijft de hele dag zitten en geeft een mooie intense look.

Ik ben ook heel erg benieuwd naar wat jullie favoriete beautyproduct is van het moment!

14 opmerkingen:

  1. Dash, I love Estee Lauder to... it is a really great product and I too adore eye liners... mine feel naked without it too... some really nice products here xox

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Yeah, I am really in love with this product! It is so good :-)

      xoxo

      Verwijderen
  2. I love this lipcolour :-*

    Melanie / www.inblushandblack.blogspot.de

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit zijn zeker echt top producten! Mijn favoriete producten op dit moment zijn Biomed, Paula's choice en Utsukusy. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die matte lip cream van NYX heb ik ook, hij is echt heel fijn!

    XX www.laurenlouvaine.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Over de lipcream van NYX heb ik zoveel goeds gehoord, ik moet deze ook proberen ;-) Mooie favorieten heb je.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, je moet het echt proberen! Ik ben echt fan hihi!

      xoxo

      Verwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon