Sneak peek

Het is Valentijnsdag, de dag van de liefde! Ik vind deze dag stiekem best wel commercieel, maar ik denk dat ik niet de enige ben die er zo over denkt ;-) Het voelt wel een beetje als een verplichting dat je je geliefde een cadeautje geeft. Maar als je hem of haar niets geeft, dan is het voor de ander ook niet echt leuk. Vanochtend heb ik mijn vriend verrast met een ontbijtje op bed en een klein cadeautje. Ik vind het vooral belangrijk dat je op zo'n dag als vandaag gezellig samen bent. Hoe ziet jouw Valentijnsdag er vandaag uit? P.S: Deze foto kwam ik tegen toen ik door mijn foto's heen aan het scrollen was. Deze is gemaakt in 2014 en ik heb hem nog nooit gebruikt, dus het leek mij leuk om deze vandaag op mijn blog te plaatsen. Ik ben stiekem wel heel erg jaloers op mijn lange haren van toen hihi.

25 opmerkingen:

 1. Toffe foto! Ik heb zelf helemaal niks met Valentijnsdag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je meis! Ik ook niet, eigenlijk voor je altijd lief voor elkaar te zijn ;-)

   xoxo

   Verwijderen
 2. Mooie foto meid! Happy Valentine's day! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je hier prachtig haar, wauw! Fijne Valentijnsdag <3.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is een prachtige foto uit het archief, heel mooi die lange haren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind Valentijn ook wat commercieel! Je voelt je inderdaad wat 'verplicht' om iets te geven, maar als je dan niets krijgt is het ook niet leuk haha ;). Leuk hemdje heb je hierop aan! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne valentijnsdag! Ik ben ook wel een beetje jaloers op je haar, dat van mij groeit helaas niet zo snel.
  X Annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super mooie foto! Je haar is inderdaad prachtig lang hier.
  Valentijnsdag is inderdaad erg commercieel.. het liefst willen "ze" dat we allemaal dure cadeaus kopen, maar uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat je elkaar gewoon net wat meer aandacht geeft. Laten weten wat je voor elkaar betekent. Een ontbijtje op bed en een klein cadeautje is de perfecte manier om dat te doen, toch :-)

  X Charissa | W W W . L A D Y G O L D A P P L E . C O M

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie foto! Fijne valentijnsdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Well done! I absolutely had fun reading this. Happy Monday!

  xoxo;
  STYLEFORMANKIND.COM
  Facebook
  Bloglovin

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zelf heb ik Valentijnsdag niet gevierd, maar dat hadden we van te voren ook afgesproken zodat we geen teleurstellingen achteraf hadden, haha. Ik vind het ook iets te commercieel en daarnaast waren mijn vriend vorige maand 10 jaar samen, dus we hadden ons samenzijn al goed gevierd! Mooie foto trouwens, altijd leuk om door oude foto's te scrollen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, dat is ook wel slim! Ik hoor dat steeds meer stellen dat met elkaar afspreken. Oh wauw, 10 jaar al! Gefelicitieerd meis!

   xoxo

   Verwijderen
 11. Dash, I forgot how long your hair was... you are beautiful in any picture xox

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gorgeous look!

  http://valerysdailyinspiration.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie outfit, dat bloesje is super leuk. Wij doen nooit wat met valentijn eigenlijk, vriend was trouwens de hele dag werken gisteren :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, dat is jammer :-( Hopelijk zie je hem snel weer!

   xoxo

   Verwijderen
 14. great pic, sweety!!! hope ur weekend was perfect;))) happy monday :)))) xoxo

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon