New colours by Farrow & BallOh, ik ben dol op de nieuwe kleuren van Farrow & Ball! Onlangs hebben ze negen nieuwe kleuren gelanceerd en ik ben nu al een groot fan!  Zoals jullie misschien weten, heb ik vorig jaar met mijn vriend een huis gekocht. Nu een jaar later, zijn we nog steeds bezig met het interieur. Maar ik vind het heerlijk om nieuwe inspiratie op te doen voor ons huisje. Ons interieur is wit, (warm)grijs en zwart, met moderne en Scandinavische invloeden. Toch vond ik onze woonkamer wel heel erg wit (ook omdat we een witte vloer hebben), dus besloot ik om een muurtje donkergrijs te verven met één van de kleuren van Farrow & Ball. Het ziet er echt heel erg gaaf uit en zo'n donkergrijze muur in je woonkamer, maakt het gelijk een stuk warmer. Hoe ziet jouw huis eruit? Of hoe wil je dat jouw interieur er later uitziet? Ik ben heel erg benieuwd! :-) Je kunt trouwens ook meedoen met de moodboard challenge. Vergeet de hashtag #myfavouritenewcolour niet te gebruiken en wie weet win jij een pot Farrow & Ball verf! :-)

25 opmerkingen:

 1. Leuk, ik ben benieuwd naar het resultaat! :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er goed uit, ik ben benieuwd naar het resultaat

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi! Ik zal binnenkort eens een post erover plaatsen ;-)

   xoxo

   Verwijderen
 3. I love you simplistic sounding surroundings Dash... I've been trying reduce items... it color grey would be classy on your walls ♡ xox (the colors match dear Coco ♡)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit, ik ben dan ook echt benieuwd naar het resultaat! Wat is je kat ook een cutie <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Awesome! Must be fun! Looking forward to seeing how it all turns out!
  Have fun painting :)

  http://fashionradi.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zien er leuke kleuren uit! Ik ben benieuwd naar het resultaat ;). x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Cute photos!

  http://beautyfollower.blogspot.gr/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I love these colour palette very much! :-*

  Melanie / www.inblushandblack.blogspot.de

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gave kleuren zijn het. Ik ben heel benieuwd hoe de muren eruit gaan zien. Hoop dat je jet gaat delen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lovely photos. Your cat is so cute :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit vind ik inderdaad ook echt prachtige tinten, zeker in combinatie met veel wit.

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon