Little laceHet is vrijdag, de dag waarop het weekend weer gaat beginnen! Alhoewel ik op vrijdag altijd moet werken, vind ik het toch een heerlijke dag. Het vooruitzicht dat het bijna weekend is, is altijd heerlijk ;-) Toen ik wat jonger was, gaf ik niet veel om mooie lingerie. Zolang het maar lekker zat, vond ik het best. De laatste tijd moet ik zeggen dat ik er wel echt dol op ben geworden. In een mooi setje kun je je echt vrouw voelen. Ik ben dol op deze mooie body uit de nieuwe collectie van Hunkemöller! Ben jij ook zo dol op lingerie? :-)

22 opmerkingen:

 1. Prachtig, ik wil ook nog zo'n body kopen, maar ik moet daar wel echt even tijd voor maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo'n body is echt geweldig! :-) Zit ook wel heel lekker!

   xoxo

   Verwijderen
 2. Ik merk zelf inderdaad ook, dat nu ik ouder wordt het belangrijk vind om mooie lingerie setjes te hebben. Ik herken dat wel, deze body ziet er prachtig uit! Misschien zelf ook maar eens 1 aan schaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lace is always sexy to me. Love!

  http://missymayification.blogspot.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gaf ook heel weinig om lincherie totdat ik erachter kwam hoe belangrijk het is dat het goed zit en ook mooi is ;-) je voelt je toch meer vrouw dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I love this lace bodysuit you can wear it beyond just Valentines day. I think every woman should have a piece like this in their collection for those specail moments.

  Dominique
  Only The Brave Blog
  www.onlythebraveblog.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dash, Happy Friday... xox ... I love beautiful lingerie... this lace one is gorgeous... have an awesome weekend ahead

  BeantwoordenVerwijderen
 7. http://www.keoughelectricco.com
  Love reading your blog. Have a nice week.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi! Ben zelf alleen altijd bang dat kant niet lekker zit. Vind comfort ook wel belangrijk.. haha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. I love lingerie! En inderdaad wat je zegt, je kunt je echt een vrouw voelen in mooie lingerie.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooi! :) Jammer genoeg niet zo een goed model voor mij :(

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super mooi! Weet niet of het mij zou staan, maar vind bepaalde lingerie echt heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon