The overknee boots


Grey coat: s.Oliver    //    Jeans: Vero Moda   //   Overknee boots: OTTO  //   Rings and bag: H&M

Afgelopen weekend hebben we voor het eerst deze winter sneeuw gehad! Ik houd eigenlijk helemaal niet van de winter, maar als er sneeuw ligt vind ik het wel erg gezellig. Toch vind ik het wel wennen dat het ineens een stuk kouder is buiten. Het liefst draag ik met deze koude dagen alleen maar warme truien en sla ik graag een grote sjaal om mij heen. Goede schoenen en laarzen zijn in de winter ook echt onmisbaar! Zelf ben ik bijvoorbeeld een groot fan van overknee laarzen. Waarschijnlijk heb je al een aantal outfits op mijn blog voorbij zien komen waarin ik zulke laarzen van Steve Madden draag, zoals laatst in deze post. Toch vind ik het ook wel leuk om overknee laarzen te hebben met een kleine hak eronder. Ik besloot daarom om een kijkje te nemen op de webshop van OTTO. Een tijdje geleden werd ik namelijk getipt over deze website en sindsdien ben ik erg enthousiast. Mijn ogen vielen gelijk op deze zwarte overknee laarzen. Op mijn blog kreeg ik trouwens ook regelmatig de vraag hoe je zulke laarzen het beste kunt combineren. Speciaal voor jullie heb ik een voorbeeld look gecreëerd. Ik heb de overknee laarzen van OTTO gecombineerd met een stoere broek en een mooie lange jas. Je kunt het natuurlijk ook combineren met bijvoorbeeld een jurkje en een mooie doorzichtige panty. Hoe zou jij deze laarzen combineren?

37 opmerkingen:

 1. This is a great collage :-*

  www.inblushandblack.blogspot.de

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te bekijken en te lezen. De kleurencombinatie vind ik erg mooi!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie outfit!! :) Laarzen zijn ook mooi, vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Great posts! You look gorgeous!

  http://www.designerhandbagstyle.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toffe outfit! Zou het zo aan willen trekken..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gave overknee boots! Ik vind de complete outfit zeer geslaagd. Ik wist eigenlijk niet eens dat je dit soort boots bij Otto had.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige combinatie zo al die kledingstukken bij elkaar. Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke outfit, dit is echt helemaal wat ik zelf zou dragen, haha! De overknee boots zijn voor mij duidelijk een JA.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gave laarzen. Met een skinny of een rokje .

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik houd van knielaarzen, ze zijn zo gaaf! Die jeans is trouwens ook heel tof :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt een leuke outfit heb je samengesteld! Vooral de jas vind ik erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Awesome! Have a fun-filled weekend.


  ** I'm inviting you to join Love, Beauty Bloggers on facebook. A place for beauty and fashion bloggers from all over the world to promote their latest posts!


  xoxo;
  BEAUTYEDITER.COM
  subscribe to my YOUTUBE channel

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oeh ik vind over-the-knee boots ook zo gaaf. X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lovely post dear! Have a great weekend! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooie laarzen! Ik wil zelf nog steeds een paar overknee boots toevoegen aan mijn collectie, ze lijken mij heel leuk om te combineren met zowel een wat meer casual outfit of juist wat chiquer of stoerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat moet je zeker doen Kirsty! Je kunt dat soort laarzen altijd leuk combineren :-)

   xoxo

   Verwijderen
 16. I love this set! Over the knee bots are the best! I have them on my wish list for too loong!
  xx
  SASHA

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Precies een outfit die bij jou past! Super leuke combo!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ziet er leuk uit. Mooie combinatie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind overknee boots echt zo mooi, maar zou het niet echt durven dragen denk ik

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oh die jeansbroek is heel leuk. Wat een prachtige broek is het.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik ben helemaal gek op die laarzen! Leuke combi!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Over the knee boots will look great on you Dash... hopefully Winter won't last too long ♡

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon