The bag


Als je afgestudeerd bent, droom je al over het hebben van een baan. Althans, dat had ik wel! Ik fantaseerde over wat ik ging doen als ik mijn eerste salaris binnen kreeg. Je hoort van veel meisjes dat ze van hun eerste echte salaris een leuke tas kopen of lekker gaan shoppen. Mijn droom was altijd om een mooie designer tas te kopen en deze kwam vorige week uit! Toen ik een dag vrij was, ging ik met mijn vriend een dagje naar Utrecht. Daar zag ik bij de Bijenkorf deze prachtige tas van Longchamp. "Wow! Wat is die mooi" was mijn gedachte. Zonder enige twijfel besloot ik om deze mooie tas aan te schaffen. Gelukkig had ik nog een aantal Fashioncheques opgespaard, waardoor de schade minder groot was! Ik ben er echt blij mee! Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van jullie eerste echte salaris hebben gekocht of willen gaan kopen!

40 opmerkingen:

 1. Wat gaaf dat je zo'n wens dan uit kan voeren! En het is een super mooie tas :D Ik zou denk ik van m'n eerste salaris helemaal los gaan en tassen, schoenen en make up kopen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Ik denk serieus dat elke vrouw dit ook echt doet!

   xoxo

   Verwijderen
 2. Heel mooi! Leuk dat je dit gekocht hebt met je eerste salaris. Nu heb je aan de tas wel een mooie herinnering gekoppeld!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. A very cool bag!

  www.inblushandblack.blogspot.de

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is prachtig! En fijn ook dat het een model/kleur is die heel lang mee zal gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heb je helemaal gelijk in! Ik houd het vaak veilig bij zwart.

   xoxo

   Verwijderen
 5. Tof dat je echt je eerste salaris hieraan hebt uitgegeven. Zoals iedereen hier al zegt: Daardoor krijgt je tas echt een speciale waarde. Mijn eerste 'echte' baan duurt nog wel even, ben nog minstens anderhalf jaar aan het studeren! Maar dan een tas kopen is HEEL verleidelijk, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat die droom uitkomt. En fashioncheques scheelt zeker wel het gevoel dat je heel veel geld moet uitgeven. Mijn eerste salaris gaf ik aan mijn moeder. 

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wauw, dat vind ik echt een mooi gebaar zeg! :-) Wat lief!

   xoxo

   Verwijderen
 7. Prachtige handtas! & Deze gaat echt bij alles volgens mij ^^ x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oh, prachtig! ik kocht met mijn eerste loon een tas van michael kors, ben ik nog steeds erg tevreden van!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, super gaaf :-D Zij hebben ook echt prachtige tassen!

   xoxo

   Verwijderen
 9. Ah wauw, geweldige tas! Dat je er nog heel lang veel plezier van mag hebben. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Supertof en ja, ik weet precies wat je bedoelt! Zo kocht ik een (VEEL TE DURE) jas van m'n eerste salaris. Het is iets speciaals en dat moet ook speciaal besteed worden. Ik denk dat je dat heeeeeeel goed gedaan hebt ;) Supermooie tas - ik kijk uit naar een outfit post waar die zal shinen!

  XO from Malta,
  www.b-biche.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappig om te lezen dat meerdere vrouwen zo denken over hun eerste salaris hihi ;-)

   xoxo

   Verwijderen
 11. Wat ik van mijn eerste salaris heb gekocht weet ik al niet eens meer haha, dat is 7 jaar geleden. Volgens mij waren het schoenen aangezien ik in een schoenenwinkel werkte. Jouw tas is iets wat je niet vergeet hihi, wat een prachtig item <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauwie wat een mooie zeg! Ik snap dat je er heeel blij mee bent :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie tas en ik weet niet meer wat ik toen heb gekocht. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Strak maar erg formeel, ik houd ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Awe Dash, I'm happy you were able to purchase an item you wanted, it's classy, I'm sure it will last many years for you xox ♡♡♡

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een prachtige tas! Je eerste salaris is heel goed besteed Dascha! ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zo, the bag heeft weinig introductie zeg, wat een prachtexemplaar <3

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon