Skin essentials

Laatst was ik op zoek naar een nieuwe dag- en nachtcrème. Toen ik in de Douglas was, kon ik kiezen uit tientallen verschillende crèmes. Ik zeg het je eerlijk, ik heb er totaal geen verstand van! Ik zou echt niet weten welke crèmes wel en niet goed werken. Ik liet me bij de Douglas informeren en de verkoopster raadde mij de nieuwe lijn van Artemis aan. (Ik werd al gelijk verliefd omdat de zwart/wit potjes mooi matchen met de kleuren van mijn badkamer) Ik was wel heel erg benieuwd geworden en besloot hiervan een dag- en nachtcreme van te kopen. 

De dagcreme (€34,95 voor 50ml) bevat een lichte gel-crème met Allantoin, D-pathenol, Allantoïne, hyaluronzuur, macadamia-olie verzorgt de huid optimaal door de vochtbalans op peil te houden en helpt de huid om deze langdurig vast te houden. Daarnaast wordt de huid gekalmeerd en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf en is ideaal voor de normale en gemengde huid. De vochtinbrengende nachtcrème (€39,95 voor 50ml) geeft de huid terug wat die gedurende de dag gegeven heeft. De crème vult de vochtbalans van de huid aan, versterkt de huideigen beschermlaag en ondersteund de huid gedurende de nacht. Sinds het gebruik van deze crème is mijn huid een stuk egaler geworden en voelt het lekker zacht aan! Hebben jullie wel eens van dit merk gehoord? En wat is jullie favoriete dag- en nachtcrème? 

19 opmerkingen:

 1. Eerlijk is eerlijk: de potjes zijn zéker stijlvol! Ben benieuwd naar de werking!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ken dit merk helemaal nog niet maar klinkt goed! En vind de verpakking ook mooi en simpel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is echt een heel fijn merk Nora :-) Je moet het zeker een keer proberen!

   xoxo

   Verwijderen
 3. Kende dit helemaal nog niet, maar ze lijken me erg goed! De verpakking is echt wel heel erg stijlvol!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I've never tried this brand before, but from the looks it seems pretty amazing.


  Blog: http://fiftyshadesofpink.blogs.sapo.pt
  Instagram: @sarafqueiros

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dash these look like great creams, I hope the work well for you. I hope you are having an awesome weekend xox ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb er nog nooit van gehoord maar ze zien er wel leuk uit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beautiful praise

  http://www.designerhandbagstyle.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Like amazing

  http://www.chicbagstyle.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lijken me fijne producten! Ik gebruik telkens mijn dagcrème van Mixa x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is het zeker Ellen! Is de dagcrème van Mixa fijn?

   xoxo

   Verwijderen
 10. Ik ken dit merk nog niet, maar de dag en nachtcrème klinken allebei wel heel fijn! Eigenlijk is dit ook precies wat ik fijn vind in skincare; een wat minder vette of gel substantie voor overdag en 's avonds een product dat de huid goed hydrateert.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fabulous review. Loved your detailed post.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah, that is so sweet dear! Thank you so much!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon