Merry Christmas!

Wat fijn om 's ochtends wakker te worden met een heerlijke kop cappuccino! Ik ben nog aan het nagenieten van eerste kerstdag. Wat is het toch snel voorbij gegaan! Mijn vriend was gisteren ook jarig, dus we hadden dubbel feest. Gisteren kwam ik iets te laat mijn bed uit. Ik was al best wel vroeg wakker, maar had echt moeite om eruit te komen! Normaal heb ik dat nooit. Waarschijnlijk weet mijn lichaam gewoon dat ik een soort 'mini vakantie' heb, waardoor ik het nu rustiger aan moet doen haha! Toen ik laat mijn bed uit kwam, begon ik al met de voorbereidingen voor het 6-gangen diner. Gelukkig is alles goed gegaan en we hebben heerlijk gegeten! De familie ging gisteren pas rond 11 uur weg, dus daarna was ik best kapot! Nu zit ik lekker achter mijn laptop met een kop cappuccino met chocoladelikeur. Straks ga ik een kerstontbijtje maken en vanavond ga ik met mijn oma uit eten. Hoe was jullie eerste kerstdag en wat zijn jullie plannen voor vandaag? Geniet ervan lieverds! 


30 opmerkingen:

 1. Super lieve foto! Klinkt als een fijne eerste kerstdag en nog gefeliciteerd met je vriend :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah de mooiste kerst foto ooit!! ♡♡ alleen, op Bloglovin staat de foto in kleur en op je blog in zwart-wit? He? Haha. Nog een fijne dag verder. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Dank je Laura. Oh, dat is gek. Ik weet ook niet hoe dat kan? haha!

   xoxo

   Verwijderen
 3. Wow, that dress is gorgeous and you rock it !!

  http://www.designerhandbagstyle.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. You look amazing as always. Love the dress so much!

  http://www.designerbagshow.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh Dascha, ik slaap in vakanties ook mega lang. Minimaal tot 11.00 uur, haha! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Ik vind het zelf verschrikkelijk om tot zo lang in bed te liggen. Maar de eerste dagen was het bij mij ook zo laat :-P

   xoxo

   Verwijderen
 6. Ooh wat een leuke kerstfoto! ^^ Nog een prettige Kerst ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. aww cute picture, I hope you had a Merry Christmas

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Happy holidays to you! Hope you had a lovely Christmas celebration. :)

  Jenn
  The Pink Lemonade Girl
  Dresslink

  BeantwoordenVerwijderen
 9. It sounds like you had a great Christmas day... Valentina and I had a nice one where we just had a few people over for dinner. I fell into bed really early last night, today I'm just relaxing. Enjoy your day Dash ♡♡♡

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yeah, it was a nice christmas for sure Launna. Great to hear that you had a lovely day with Valentine. Enjoy relaxing today!

   xoxo

   Verwijderen
 10. Reacties
  1. Ah, so sweet of you. Have a great Christmas to Caro!

   xoxo

   Verwijderen
 11. Prachtige foto! Merry christmas

  BeantwoordenVerwijderen
 12. All the best 2016, thank you for sharing, this amazing blog keeps me coming back!!!

  xxx

  www.bridesonamission.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lieve foto! Kerst is ontzettend leuk! Eindelijk sinds weken weer rustig de tijd om met familie leuke dingen te doen. Genieten! Hoe was jouw kerst?
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, fijn om te horen meis. Ik vind kerst ook altijd super leuk! Ik heb echt genoten. Hopelijk jij ook!

   xoxo

   Verwijderen
 14. Leuke foto! Hopelijk heb je een fijne kerst gehad! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Janne! Ik heb zeker een fijne kerst gehad. Jij ook? :-)

   xoxo

   Verwijderen
 15. Gefeliciteerd met je vriend en ook eens heerlijk nagenieten. Geen wonder dat je er kapot van bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een lieve foto! Nog gefeliciteerd met je vriend en ik hoop dat je een fijne kerst hebt gehad! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een prachtige foto, echt heel mooi. Gefeliciteerd met je vriend. Ik hoop dat jullie een fijne kerst hebben gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Merry Christmas :)
  What a cute photo *_*
  xx Katha
  showthestyle.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hey! Merry Christmas! This outfit style is really impressive! You should post more content about skincare here. Just look at http://aboutleaders.com/when-employees-hate-their-boss/#gs.HD4gWms they are doing a great things here!

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon