My black wishlist!


Parfum: Yves Saint Laurent – Black opium   //   Bag: Michael Kors   //
Coat: H&M    //    Shoes: Pura López   //   Bracelet: Pieces

Zoals jullie weten draag ik graag zwarte kleding, schoenen en accessoires. Ik weet niet wat het is, maar ik kom iedere keer weer bij deze kleur terug. Zwart staat namelijk overal bij en ik voel me er altijd prettig in. Alhoewel het wel een sobere kleur is, probeer ik wel vaak verschillende stoffen met elkaar te combineren en mijn accessoires wat uit te laten blinken. Laatst kwam ik erachter dat ik volgende maand alweer jarig ben! Het jaar is echt voorbij gevlogen en dat vind ik echt bizar. Ik ben een fan van het maken van to-do en wishlists dus besloot ik om een nieuwe op te stellen voor mijn verjaardag met mijn favoriete items. Mooie elegante hakken en een opvallend sieraad staan hoog op mijn wishlist. Ze kunnen je outfit net dat beetje extra geven. Deze twee items vond ik allebei op dress-for-less online designer outlet. Op dress-for-less vind je allemaal merkkleding tegen waanzinnige prijzen. Zo is de armband van het merk Pieces en kost het nog geen €10,-. Deze sieraad is ook een echte eyecatcher voor de feestdagen die eraan komen. Toen ik mijn wishlist had samengesteld, had ik mezelf erop betrapt dat alle dingen die op deze list staan allemaal zwart zijn, zelfs de parfum van Yves Saint Laurent. Oeps! Wat vind jij van de items en wat staat er bij jou op je wishlist? J

34 opmerkingen:

 1. Zwart is gewoon mooi, ik draag het ook graag. En de tijd gaat mega snel, ook ik ben volgende maand jarig. Ik heb alleen nog geen wishlist.. xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad haha! Ik ben ook echt dol op de kleur zwart :-) Oh, leuk! Wanneer ben je jarig?

   xoxo

   Verwijderen
 2. Zwart is altijd goed! Ik vind het ook een prettige kleur en neem mezelf élk jaar weer voor om meer kleur te kopen, maar kom toch vaak weer uit bij zwart (of wit in sommige gevallen). Het staat ook gewoon erg chic.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat doe ik inderdaad ook altijd. Ik kom helaas altijd weer terug bij zwart.

   xoxo

   Verwijderen
 3. Ik kies ook heel veel zwarte kleren. Mooie wenslijst vooral de handtas is prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja die jas is zo mooi! Black is always a good idea ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. These are all so gorgeous!
  I like YSL Opium! Have a great weekend! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. zwart staat gewoon overal goed bij! hihi helemaal mee eens ;) wat een mooie items! die handtas is zo mooi!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I hope you get some of these items.

  http://www.amysfashionblog.com/blog-home

  BeantwoordenVerwijderen
 8. What a great wish list! I want that coat too.

  P.S. We are hosting our Christmas card exchange again this year and hope you can join. The post is up on our blog right now but to join all you need to do is email us your mailing info.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Great selection dear!

  Please click on the link on my post
  http://helderschicplace.blogspot.com/2015/11/bambi.html

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Liefde voor all black! Ik wil het geurtje Black Opium heel graag proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Black is a great color Dash, I like the bracelts and the shoes are great... have an awesome weekend xox ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 12. http://michaelkors.compucelunlock.net
  Lovely post.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lovely selection. This coat is perfect and I love tese shoes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. I love this great coat :) It looks amazing

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Love the coat, it is so fashionable :)

  http://dreamland1234.blogspot.si/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Classy pieces!

  Have a great Saturday night :)

  http://beautyfollower.blogspot.gr/

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zwart is ook mooi! Ik vind de jas erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 18. That’s my kind of a autumn day look! 

  www.alvoresblog.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Looking gorgeous in total black, 

  www.silvertreedentistry.com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Great posts!

  http://www.sobellanursery.com/

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon