Personal update

Ik heb mezelf erop betrapt dat ik nog steeds geen foto's van mijn woning op mijn blog heb geplaatst. Shame on me! Op de een of andere manier vergeet ik het steeds. Maar hier in ieder geval alvast een sneak peek ;-) Over foto's gesproken.. Ik wil graag even wat kwijt! De laatste tijd is mijn Google+ account steeds populairder. Ik krijg daar veel views en comments op van nieuwe lezers, wat natuurlijk super fijn is! Ook ben ik druk bezig met het solliciteren van een baan. Werkgevers kunnen ook op je Google+ account kijken. Ik kwam erachter dat er heel veel stomme en oude foto's in het album op Google+ stonden. Er stonden veel selfies tussen van minimaal drie jaar geleden en deze wilde ik maar al te graag verwijderen. Er stonden helemaal geen recente blogfoto's van mij tussen, dus ik dacht ik verwijder het album met alle oude foto's. Toen ik het album wilde verwijderen, kreeg ik geen melding of iets. Wat er toen gebeurde was een drama.. ALLE foto's op mijn blog waren verwijderd. Ook foto's die ik deze week op mijn blog heb geplaatst, die bijvoorbeeld helemaal niet in het album stonden! Alle foto's van drie jaar bloggen waren VERWIJDERD! Ik kon wel huilen.. Gisteravond ben ik dan ook druk bezig geweest om foto's van afgelopen weken weer te uploaden. Dus mijn archief bestaat nu tot 10 augustus 2015. Heb je ook je blog via blogger? Let dan alsjeblieft goed op! Verwijder nooit, maar dan ook nooit foto's van je Google+ account, ook al bevat het allemaal stomme en oude foto's.

45 opmerkingen:

 1. omg wat k*t voor je! Echt heel vervelend. Hopelijk lukt het om alles er weer op te zetten <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja echt super rot :-( Ik denk dat ik het laat voor wat het nu is.

   xoxo

   Verwijderen
 2. Hey dat is balen. Ik kan mij best voorstellen dat dit een ramp is. Kan je beter niet starten op een eigen hosting? Het kost niet zoveel en werkgevers vinden je minder snel. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Good luck finding a new job. That suck about your photo's

  http://www.amysfashionblog.com/blog-home

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaaaaaaaah dat meen je niet!! Stomme Blogger. XO

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh nee wat erg! Balen.

  Ik doe eigenlijk niet veel met Google+ misschien toch een blik op werpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh nooo! Ik had in het begin ook zoiets gelijks, weg foto's. Niet met google+, maar gewoon iets op wordpress zelf. Bij mn hele oude artikelen staat nog steeds niet. Zoveel werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh mijn hemel, wat een drama! Hele goede tip voor anderen dan inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah nooo, dat lijkt me echt het aller ergst wat er kan gebeuren!
  Dan had je nog liever de oude selfies willen laten staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. that happens in America too especially with FB but all anyone could see of mine without being a friend is a profile picture

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, wat vervelend! Ik zou ook echt wel kunnen huilen op zo'n moment! Allesinds bedankt voor het waarschuwen, ik ga er zeker op letten dat ik dit nooit doe!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat schrikken zeg dat je je foto's ineens kwijt was! Dat lijkt mij echt vreselijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ohh, wat verschrikkelijk! Ik maak ook wel eens van dit soort stomme fouten, ik kan dan echt wel huilen! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh nee! Wat vreselijk! Ik kan me je schrik en je verdriet heel goed voorstellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ja, herkenbaar! Ik heb hetzelfde gehad. Ik viel echt bijna flauw.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, echt waar? Heb je het uiteindelijk goed gekregen of alles handmatig weer opnieuw geüpload?

   xoxo

   Verwijderen
 15. looks so pretty
  Have a lovely week
  Stay in touch
  xoxo

  P.s New post in my blog

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hè, dat is balen! Thanks voor de tip en veel succes met het vinden van een baan!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh nee! Wat erg! Maar wel een goede tip want dat wist ik ook niet ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ohh toevallig zag ik het op je blog! Ik dacht eerst nog dat het aan mijn eigen computer lag! Ik heb het ook al eens gehad, op zo een moment kan je inderdaad wel janken! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oh my gosh Dash.... I've often thought of deleting some photos... I feel sick for you. I certainly won't delete them now.... I hope you have a good and relaxing weekend (((HUGS))) ♡♡♡

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you so much for your sweet words and hugs Launna! Love your support.

   xoxo

   Verwijderen
 20. Lovely post, have a beautiful weekend! kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ohh wat kut zeg, ik zou echt zo kwaad zijn moest mij dit overkomen! Erg lief dat je dit deelt en zo anderen helpt want ik had er ook al aan gedacht om die oude foto's te verwijderen.. Succes met het heruploaden meid!

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wauw fijne tip dat je geeft van Blogger zeg, hier ga ik zeker mee oppassen in de toekomst! Mooie sneak peak trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. OH no! That's terrible. Sorry that you lost all your photos. Thank you for warning us.

  Florals&Smiles

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat erg van je foto's! Ik ga er ook op letten, bedankt voor de tip! En succes met het vinden van een nieuwe baan!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Oei! wat jammer van al je foto's! Maar ik wens je alvast heel erg veel succes met het vinden van je nieuwe baan!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat erg Is dat! En kan me voorstellen dat je daar vet van schikt ook! Hoop dat alles nu weer top Is!

  Fijn weekend meis! Liefs Nora / 1310bynora.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, helaas is het niet meer goed te krijgen! :-( Als ik alles goed wil krijgen moet ik rond de 2000 foto's handmatig uploaden :-(

   xoxo

   Verwijderen
 27. Jemig, wat balen zeg!! Hopelijk staat alles nu weer goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was het maar zo Eline! Om alles weer goed te krijgen moet ik handmatig 2000 foto's uploaden. Maar daar ben ik denk ik maanden mee bezig :-(

   xoxo

   Verwijderen
 28. Oh neeee wat rot van je foto's!!! Ik had wel een keer één hele tag uit mijn blogarchief verwijderd, al die posts waren verdwenen. Ook dat was rot, maar foto's van zo veel jaar... Heel vervelend. Ik ben overigens wel érg benieuwd naar de foto's van je huis. De sneak peek ziet er al veelbelovend uit! ;)

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, dat is ook echt verschrikkelijk zeg :-( Heb je het uiteindelijk nog goed gekregen of niet?

   xoxo

   Verwijderen
 29. Oh wat moet dat erg voor je zijn Dasha! Het is ook zo belachelijk dat alles met elkaar in verbinding staat! Ik zou echt van slag zijn. Ik hoop dat je het weer een beetje op orde kunt krijgen :). Xx Liset

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het is echt heel erg rot! En dat is nog zacht uitgedrukt ;-) Soms vind ik het echt vervelend inderdaad! Als je maar één ding verkeerd doet, heeft dat gelijk hele gevolgen.

   xoxo

   Verwijderen
 30. Employers check all your stuff online so I'm glad that you caught it before they did!

  Heba xx || The HebaBloglovinInstagram

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon