Sneak peek

Wah.. het is alweer zondag! Ik vind zondag altijd een heerlijke dag. Het is echt zo'n dag om even rustig bij te komen en te relaxen. Hebben jullie allemaal een fijne week gehad? Deze week had ik stiekem best wel veel vrij en heb daarom een hoop leuke dingen gedaan. Zo ben ik uit eten geweest met collega's, ben ik een dagje naar Duitsland geweest met mijn tante en heb ik gewinkeld (maar niks gekocht). Gisteren heb ik ook nog de verjaardag van mijn lieve moeder gevierd. We zijn toen lekker uit eten geweest bij een Thai in Wageningen. Ik ben dol op Thais eten yum! Op deze sneak peek foto draag ik onder andere mijn nieuwe zonnebril van Polette. Ik vind hem echt super tof, vooral omdat het montuur transparant is en daardoor extra opvalt. Ik vond het lastig om er één te kiezen, omdat ze enorm veel keus hebben! De zonnebrillen van Polette zijn scherp geprijst en je kunt er ook voor kiezen om er bijvoorbeeld één op sterkte te nemen. Hoe vind jij de zonnebril staan? :-) Verder ben ik heel erg benieuwd naar hoe jullie week was! 

29 opmerkingen:

 1. Ik heb een fijne week gehad en terwijl ik dit typ schijnt de zon op mij, dus deze dag is zeker een mooie afsluiter voor deze week!

  P.S.: I love the sunglasses!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zondag is zo fijn! Je week klinkt lekker, mijne was ook wel oke, hihi :) Leuke foto ook!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. You look stunning in this photo. I'm loving the sunnies.

  TRENDGALORE
  BLOGLOVIN'

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmm thais,lekker! Klinkt als een fijn weekje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het is echt zo lekker! Dat was het zeker. Hoe was jouw weekje?

   xoxo

   Verwijderen
 5. love your shades

  http://differentcands.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sweet outfit Dash... I love the printed pants. I'm glad you had a nice weekend.. it does go by quickly xox ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd! Lekker Thais eten, I love it.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb jij best veel gedaan en winkelen zonder iets te kopen? Dat lukt mij nooit.
  Ik ben alvast nieuwsgierig naar je nieuwe outfit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoe krijg je het toch elke keer weer voor elkaar? Je ziet er wederom fantastisch uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, super lief van je Annelies! Bedankt voor je lieve compliment.

   xoxo

   Verwijderen
 10. I am sure this look as a total is beautiful!
  Thanks a lot for your last comment and have a great start into the new week: )
  Xx
  Larissa
  cenestquedelachance.blogspot.de

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige foto <3 Die zonnebril staat je erg goed! En je week klinkt ook echt heel fijn, Thais eten is inderdaad verrukkelijk :D
  XO IMKE | Pastellics

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon