Explore the world


Sinds drie maanden heb ik een nieuwe telefoon en eigenlijk had ik altijd een heel saai en doorzichtig hoesje. Via Caseapp kreeg ik de mogelijkheid om een eigen hoesje te ontwerpen. Ik houd echt van reizen en in mijn hoofd ben ik altijd weer bezig met het bedenken van een nieuwe bestemming. Ik heb op dit moment zo'n 20 landen gezien, maar ik wil nog veel meer zien van de wereld zien. Omdat ik zo dol ben op reizen, kwam het in mijn hoofd op om een telefoonhoesje te maken met een wereldmap erop. Ik struinde het internet af voor een mooie wereldmap en uiteindelijk vond ik deze op Etsy. Via Caseapp heb ik uiteindelijk het design verder afgemaakt en de tekst 'Explore the world' erbij geschreven.Via deze webshop vind je nog meer Iphone hoesjes en designs voor je Macbook. Wil je ook zo'n hoes voor je mobiel of laptop? Met de code DASHCASE krijg je 20% korting op je hoesje. You're welcome ;-)

34 opmerkingen:

 1. What a beauty! Mooi ontwerp heb je gedaan!

  Liefs Nora / 1310bynora.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je lieve Nora! Ik ben er ook echt blij mee :-)

   xoxo

   Verwijderen
 2. Aah wat pretty zeg! Supermooi haha<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lovely case :)
  xx Katha
  showthestyle.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This is such a nice design, I like what you did and thanks for the code! x
  Freya's Fashion Chapter

  BeantwoordenVerwijderen
 5. My case is always a rather plain design

  BeantwoordenVerwijderen
 6. That´s so cool :-* www.thepinkheartgirl.blogspot.de

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi ontworpen zeg. Ik wil ook zoveel van de wereld zien, maar het komt er niet van:( xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, dat is wel echt jammer :-( Je moet er wel echt de tijd voor nemen. Maar al in drie weken tijd kun je zo veel zien!

   xoxo

   Verwijderen
 8. Reacties
  1. Dank je Ellen! Ik ben er ook echt super blij mee :-)

   xoxo

   Verwijderen
 9. Dat is een prachtig hoesje en de kleuren passen perfect bij elkaar.
  Wat leuk dat je het zelf mocht ontwerpen en dat maakt het nog unieker.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dash I love the cover... I have only been to two countries but I am hoping to one day say I have been to 20+ and maybe more, traveling is a huge desire of mine xox

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Great post! would you like to follow each other? Let me know and I follow you back:)kiss 👄💚

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lovely post, have a beautiful week dear! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wow, hij is zoooo mooi Dascha!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Nice mood, i like your pictures, they're really amazing!

  love, Carmen
  http://cincuentayque.es/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Where do you see an outfit in this post?

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon