Sneak peek

Toen ik vorige week in Köln was, heb ik stiekem onwijs veel dingen gekocht. Op deze foto draag ik een aantal van deze nieuwe items. In mijn outfitpost laat ik hier meer van zien. Het weekend is trouwens weer veel te snel gegaan. Gisteren moest ik werken, het was wel echt warm! Daarna ging ik gezellig eten en borrelen bij mijn schoonzus en zwager. Vandaag heb ik een rustig dagje gehad, want morgen moet ik weer beginnen met werken. Hoe was jullie weekend? Wat hebben jullie gedaan?

32 opmerkingen:

 1. Je haar ligt zo mooi op de foto! Die top is prachtig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow I already love it ! can't wait to see it ! even tho everything looks gorgeous on you xD

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben heel benieuwd naar de complete outfitpost! Top staat je iig erg gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love how you paired that top with those pants! Would love to see more pictures!

  Angelina Is

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wow! I like the top! So chic.
  have a nice day! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke top! Het weer was echt heerlijk:) XO

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gave top en je haar zit zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. nice pic!

  www.fashi0n-m0de.blogspot.it

  BeantwoordenVerwijderen
 9. love your top ^_^

  http://pedisource.com 

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon